Nyitott méhszájjal lehet orgazmusom? Nem hüvelyi. Ezt nem kérdeztem meg a dokimtól.
Elvileg nem maga a szex - mádmint fizikailag - a gond, hanem maga az orgazmus, mert az hasonló méhösszehúzódásokkal jár, mint a szülés kezdete.
De a helyedben legalább is felhívnám az orvosomat, mert ugyan elég valószínü, hogy nem javasolja, de elöfordulhat, hogy nálad valamiért mégsem lenne nagyobb gond belöle.
Ah uez majdnem nekem is, annyi h nekem a belső nem nyitott de 2-essel kezdődött akkor... (mar annyi se)
Nem lehet. :( majd max 37.h utan.. (bar en nem merem most sem)
De akkor is marhara vigyázz nehogy vmit osszeszedj mert nyitott belső mehszajjal meg az is benne van. A legrosszabb ha almodban van orgazmusod, es arra kelsz, es majd osszetojod magad h úristen erre keltem fel.. :s de hat ezvan.. Valamit valamiért kitartás. 39hkm
Ugy értem h 2-vel kezd, h 2110 most meg 1110.. Nem ugy h az uccso szam 2es. Mielőtt vki kioszt.
39hkm
Nem, sajnos neked most nagyon nem lehetne orgazmusod.
Nyilván sok idő, de ahogy írtad, a babáért ki fogod bírni. Neki még nagyon nem kéne megszületnie, az orgazmus pedig nagy esélyt jelentene a szülésre. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!