C 1000 méhszájjal lehet orgazmusom? Nem házasélet által, hanem kézi módon.28 hetes km
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 16:47
1/4 anonim válasza:
A méhnyak 1 cm hosszú, de még teljesen zárt a méhszáj. Ha az orvosod eltiltott a szextől, ez mindenféle módjára érvényes. Igazán még elég sok idő van, hogy a babád ne legyen koraszülött. Én nem kockáztatnék a helyedben. Igazán a méhösszehúzódás nem árthat, de inkább a baba miatt nem csinálnám...
2/4 A kérdező kommentje:
már álmomban is volt pedig múltkor...
azt hittem nem ártahat
2010. aug. 1. 16:56
3/4 anonim válasza:
szerintem is hanyagold, az orgazmus elég intenzív dolog, nekem pl az első hetekben (ui. spontán) olyan görcsöket okozott, h fél óráig imátkoztam, h ne legyen semmi baja a babának
4/4 anonim válasza:
Ugyancsak 28 hetes vagyok, 3000-es méhszájjal, de én már így sem csinálom, pláne nem kézi módon, mivel nagyon bekeményedik a pocakom. Összebújunk Párommal és cirógatás puszilgatás van és lesz most egy ideig. Én kibírom így is simán, de nem vagyunk egyformák....
Ha a helyedben lennék, 100%, hogy nem kockáztatnám a Babám egészségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!