Szerintetek pozitív a teszt vagy szellemcsíkos?
Sziasztok.
A linket képen az alsó tesztet ma reggel csináltam,nem tudtam reggel sem eldönteni,hogy mi lett az eredmény,ezért délutáni is mrgismételtem.az egyértelmű negatív lett.
Mèg nem találkoztam “szellemcsíkos” teszttel ezért nem tudom,hogy ilyen e.
Szerintetek?
38as vagyok.
Nekem azt mondták hogy 2 hónap után tartsak szünetet, mert elég intenzív löketet ad. Ezt a forgalmazó mondta.
Ez volt az egyik ok, a másik, hogy nem tudtam mézzel se kikeverni úgy, hogy ne zavarjon az íze. :/ Eleinte nem zavart, egy idő után rájöttem hogyan oldódik fel a nyelvem alatt úgy hogy ne érezzem utólag se az ízét, de aztán érzékeny lettem rá. Viszont hiszem, hogy ez segített, csak nem azonnal. Elvégre a méhkirálynőnek is okkal adják a méhek :)
Na csajok?azóta valakinek valami pozitív hír?😁
Nekem sajnos ma reggelre rózsaszínes pöttyök voltak már a tisztaságin :(
Nagyon sajnálom :(. Új hónap, új remény. Tudom nem vígasztal, engem sem, de egyszer csak összejön.
Edina 😘
Nem bírtam ki teszteltem, de inkább hagyjuk. Tiszta vicc. 😂😂😂😂😂
Kis is raktam erre egy kérdést hátha tud valaki vmi okosat mondani rá, de hát ez az én formám. Nem jutottam előlrébb.
Ezen a teszten már 3 csíkot is látok. Egyet ahol a negatív csík szokott lenni, másik kettőt meg,ott ahol nem is kéne csíknak lennie 😅érdekes.
De remélem neked pozitív lesz egy másik teszt😍😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!