Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek pozitív a teszt...

Szerintetek pozitív a teszt vagy szellemcsíkos?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A linket képen az alsó tesztet ma reggel csináltam,nem tudtam reggel sem eldönteni,hogy mi lett az eredmény,ezért délutáni is mrgismételtem.az egyértelmű negatív lett.

Mèg nem találkoztam “szellemcsíkos” teszttel ezért nem tudom,hogy ilyen e.

Szerintetek?

[link]

2020. jún. 17. 17:13
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Ajhh csajok ez borzasztó. Mint ahogy korábban írtam Mi is több mint 2 éve várjuk a csodát. Januárban nem hittem a szememnek.Végre 2 csíkos teszt és rá egy hétre már a kórházban feküdtem, mert majdnem belehaltam. Azt korábban nem írtam, h ráadásul ikerterhesség volt. Az orvosok úgy bántak velem mint aki abortuszra ment. A férjemet soha nem láttam sírni, de akkor nagyon kiborult ő is. Mindenhonnan csövek lógtak ki belőlem. Az abortuszra váró lányok csak úgy özönlöttek be a szobába.. Nem sajnáltatni akarom magam csak még most sem dolgoztam fel.
2020. jún. 18. 21:30
 32/56 anonim ***** válasza:
Kérdező! Reggel csinálj azért tesztet..az első vizelet jobb.. És kivánom hogy pozitív legyen..van a play áruházban efy naptáram alkalmazás töltsd le ha most nem sikerült esetleg..ott tudod jelölni mikor jön meg látod mikor van ovuláció.. Mindent kijelez és értesít..nekem 45-70 napokra jön és ott ha azt urja ovuláció akkor az fix mert minden bajom van..folyás cici fájás stb.. És utolsósorban neee akarjatok ennyire babát mert ha nagyon ráfeszültök tuti nem sikerül..csak teljes nyugalom.. És irj mi volt a tesztel..
2020. jún. 18. 23:49
 33/56 anonim ***** válasza:

Most mi is a két naponta szexet akarjuk belőni. Ha úgysem sikerül, megőrülök. Most megfogadtam, h nem fogom számolgatni a dpo napokat. Csak élvezzük az együttléteket.

Ha a következő hónapban sem sikerül én elmegyek orvoshoz. Nekem nagyon szokott fájni a tüszőrepedés. Fel sem tudok egyenesedni, annyira feszít. Kisugárzik a derekamba is. Szerintem ez nem egészséges. Lehet meg sem tud repedni és ezért szenvedek olyankor. 14es voltam

2020. jún. 19. 06:36
 34/56 A kérdező kommentje:
Sziasztok.sajnos negatív lett reggel 2 tesztem is😣(predictor meg one step is)de mèg menstruációra utaló jel sincs..várok még pár napot hátha megjön vagy nem..?🙃
2020. jún. 19. 08:17
 35/56 anonim ***** válasza:
Miújság veled?
2020. jún. 20. 15:42
 36/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed,kedves vagy😊

Se pozitív teszt se havi..szerintem jó pár nap késéssel fog majd csak megjönni,ami már megszokott ☹️

2020. jún. 20. 16:10
 37/56 anonim ***** válasza:
Tudod Én vagyok a reménykedő :).. de gondolom szíved mélyén azért még benned is megvan a remény. Az jó hír,h nem jött még meg. A következő hét nekem is ezzel fog eltelni. Ma reggel csináltam én is egy tesztet. Nah hát az frankón szellemcsíkos volt. Hasonlítgattam a tiédhez, de nem olyan volt. Inkább egy paca volt a csík helyén. Én is inkább a rosszra készülök fel.. Neked mennyit szokott késni?
2020. jún. 20. 16:27
 38/56 A kérdező kommentje:

Szurkolok,hogy ne csak szellemcsíkod legyen🤩majd írj,ha van fejlemény.

Mennyit késik..ohh volt,hogy kimaradt 2 hónap úgy,hogy nrm volt baba. Mostanában már 40-45 nap de nagy ritkán sikerül csak 30ra beállnia.

2 kúra clostit már szedtem,csak a korona miatt nem tudtam vizsgálatra menni meg íratni sem. Most majd megint elkezdem szedni,hátha lesz valami csoda

2020. jún. 20. 17:12
 39/56 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy irtad-e korábban, de próbáltad a méhpempőt? Állítólag termékenység segítő és főleg ciklus beállító.

Én kipróbáltam (2 hónapos kúrákat lehet csak tartani) és ugyan nem azalatt lettem terhes, hanem az abbahagyás után 2 hónappal, de a 24 napos ciklusomat szépen beállította 26 naposra és végül (valószínű ez lehetett a gond) lett ideje a picinek normálisan megtapadni.

2020. jún. 20. 19:10
 40/56 anonim ***** válasza:
Igen azt én is eszem ez a második hónap. Ezt akartam írni neked pont. Eddig 7-9nap volt a mensim erős vérzéssel, de szó szerint erős. 3csomag betét ment el. Amióta eszem 2 mensi volt és 3, max 4 napig.. Semmi barnázás. Kedves utolsó! Att megkérdezhetem, hogy miért hagytad abba? Ezt tanácsolták? Annyira nem vagyik még én sem járatos benne.
2020. jún. 20. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!