Szerintetek pozitív a teszt vagy szellemcsíkos?
Sziasztok.
A linket képen az alsó tesztet ma reggel csináltam,nem tudtam reggel sem eldönteni,hogy mi lett az eredmény,ezért délutáni is mrgismételtem.az egyértelmű negatív lett.
Mèg nem találkoztam “szellemcsíkos” teszttel ezért nem tudom,hogy ilyen e.
Szerintetek?
Gratulálok a babóhoz:)
Mondjuk semmi terhességre utaló jel nincs,de menstruációra utaló jel sincs,ezért is gyanús mert mielőtt megjönne rendesen felvagyok puffadva illetve kijön egy halom pattanás.most semmi.
Még ilyen rózsaszínes gyenge vérzés sincs,hogy majd később átvált pirosba.🤔
Ohh sajnálom,hogy így jártatok 😔
De a remény mèg mindig ott van minden hónapban(én is mindig ezt mondom magamnak) remélem nem jön meg neked sem😁😘
Én soha nem voltam cicifájós menszeszkor(most sem fáj) nekem a derekam szokott fájni,de az annyira,hogy lehajolni is nehezemre esik.én már nem hőmérőzök, 1év 9hónapja próbálkozunk sikertelenül.
Eddig arra jutottunk,vizsgálatokkal,hogy nincs mindig peteérésem. Pl van hogy megjöm április 10én aztán majd csak május 30án de akkor is csak barnások 3napig azt annyi.
Már clostit is szedtem 2 kúrát(a következő adagot koronavírus miatt nem tudtam kiírani)
Szóval ha most ez pozitív teszt,akkor tènyeg meglepődöm.
A minden jól működne nálam akkor 12
De nekem szoktak lenni kisebb-nagyobb zavarok kihagyások.szóval így olyan bizonytalan.
Lehet megfog jönni de nem pénteken hanem majd csak szerdán 😔
Másikon is van csík?? De jó lenne😁bàr nekem nem olyan jó a szemem.
Holnap megyek bevásàrolok tesztekből veszek mindenfélét😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!