Szerintetek pozitív a teszt vagy szellemcsíkos?
Sziasztok.
A linket képen az alsó tesztet ma reggel csináltam,nem tudtam reggel sem eldönteni,hogy mi lett az eredmény,ezért délutáni is mrgismételtem.az egyértelmű negatív lett.
Mèg nem találkoztam “szellemcsíkos” teszttel ezért nem tudom,hogy ilyen e.
Szerintetek?
Vettem predicatort most egyet megcsináltam délután,de egyértelműen negatív😔
Nem tudom mennyi értelme van megcsinálni a másikat holnap reggel
Köszönöm,remélem én is,hogy csak a teszt szórakozik.
Igen,elvileg holnap lesz a nem vàrt, de sajnos nekem szoktak lenni elég durva késések is 😔 szóval nekem nem egyszerű teherbe esni. ha most sem sikerül(t) akkor következő hónapban closti hátha segít.
De ma màr kisírtam a lelkemet is,hogy miért jön össze ilyen nehezen?😢
Pontosan en is ezen agyaltam egesz nap. Jokor voltunk egyutt, es megsem sikerult. Miert? Mi lehet a baj? Nekem is holnap kell megjonnie. Minden tesztem negativ, es mar rozsaszin a wc papir. 😭😭😭😭😭
14es voltam
Mi 2 naponta együtt voltunk, reméltem valamelyik majdcsak sikeres lett.. de ezek szerint tévedtem.
Sajnálom,hogy neked sem jött össze.😞
Nekem még nincs semmi rózsaszín,de gondolom csak szokás szerint késik..lehet,hogy majd csak hétfőn fog megjönni ha megjön..lehet megint kimarad úgy,hogy nem vagyok babás😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!