31-32 hetesen van ertelme meg a babamozinak?
Én voltam 28 és 31 hetesen.
Másodjára azért, mert az elsőn végig keze-lába az arca elé volt pakolva. Egyetlen rendes képet se lehetett készíteni, amit ne takart volna ki, ezért az egész felvételen olyan mintha hiányozna a fél feje.
Másodjára sokkal rosszabb volt, ugyanez, csak a keze-lába már annyira takart, hogy a fél arcát se lehetett elkapni, csak ilyen elmosódott valamiket, mindjárt linkelek képet.
Persze, mi fogtuk ki, van akinek csodás képei vannak, de én nagyon bánom, hogy a két mozi áráért nem egy légzésfigyelőt vettem pl.
Én 26 hetesen voltam, de mivel takarásban volt végig az arca, azt mondta az ultrahangos hölgy, hogy csak a felét fizessem ki és ad legközelebbre időpontot, menjek vissza és megprobáljuk hátha addigra másképp fog feküdni a babám.
Visszamentünk pár hét múlva, ugyanúgy takarta az arcát ezért nem is próbálkoztunk tovább, mondta a hölgy, hogy nem kér el egy forintot sem, mert ezen az uhn sem látni szinte semmit.
De legalább a nemét megtudtuk 😁
37 hetesen voltam, szép képek lettek, bár először a keze az arca előtt volt így "tornaznom kellett" hogy lássuk az arcát ☺️
Mindenképpen Megeri, főleg ha érdekel tényleg a neme (nekünk szétrakta a lábát pont 😂) lesz e haja stb stb. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!