Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31-32 hetesen van ertelme meg...

31-32 hetesen van ertelme meg a babamozinak?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok sajnos most nem tudunk elmenni de az elkovetkezo hetekben lenne ra idonk. Van meg ertelme ilyen keson? Leginkabb a baba neme miatt erdekelne, hogy "valtozott-e"? Persze a kis arcat is szivesen latnank, de azt hallottam hogy ilyenkor mar csak reszleteket lehet kivenni.

2020. jún. 17. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes elmenni
2020. jún. 17. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam 28 és 31 hetesen.

Másodjára azért, mert az elsőn végig keze-lába az arca elé volt pakolva. Egyetlen rendes képet se lehetett készíteni, amit ne takart volna ki, ezért az egész felvételen olyan mintha hiányozna a fél feje.

Másodjára sokkal rosszabb volt, ugyanez, csak a keze-lába már annyira takart, hogy a fél arcát se lehetett elkapni, csak ilyen elmosódott valamiket, mindjárt linkelek képet.

Persze, mi fogtuk ki, van akinek csodás képei vannak, de én nagyon bánom, hogy a két mozi áráért nem egy légzésfigyelőt vettem pl.

2020. jún. 17. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenek lettek...

2020. jún. 17. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
32. hétben voltam, többre számítottam én is. Jó képet nem tudtak készíteni róla,mert folyamatosan mozgásban volt,keze lába betakart.1 jobb képünk lett valamivel jobb mint az előttem íróé😁De hazafelé nézegetve mondtam páromnak remélem nem ilyen bibircsókos lesz az orra mint a képen 😂
2020. jún. 17. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 hetesen voltam, de mivel takarásban volt végig az arca, azt mondta az ultrahangos hölgy, hogy csak a felét fizessem ki és ad legközelebbre időpontot, menjek vissza és megprobáljuk hátha addigra másképp fog feküdni a babám.

Visszamentünk pár hét múlva, ugyanúgy takarta az arcát ezért nem is próbálkoztunk tovább, mondta a hölgy, hogy nem kér el egy forintot sem, mert ezen az uhn sem látni szinte semmit.

De legalább a nemét megtudtuk 😁

2020. jún. 17. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

37 hetesen voltam, szép képek lettek, bár először a keze az arca előtt volt így "tornaznom kellett" hogy lássuk az arcát ☺️

Mindenképpen Megeri, főleg ha érdekel tényleg a neme (nekünk szétrakta a lábát pont 😂) lesz e haja stb stb. :)

2020. jún. 17. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!