Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap betoltom a 8. hetet....

Holnap betoltom a 8. hetet. Eddig is volt hanyingerem, de tegnap ota allandoan! Mar enni sem birok lassan. Mit csinaljak? Mit egyek?

Figyelt kérdés
Ugy erzem allandoan hogy majdnem elhanyom magam. Muszaj osszeszednem magam. Valami tipp, hogy mit probaljak legyurni? A kekszbol mar elegem van. :( Nalatok meddig tartott a (nagyon) hanyingeres idoszak??? Azt hiszem holnaptol zacskoval a taskamban fogok menni egyetemre, ha jonne a roka koma.... :((((( Elegem van. :((( (Tegnap kezdtem el a magne B6-ot csak, napi 3x1-et.)
2008. nov. 24. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, próbáld meg a B6 vitamint, nálam az vált be, azt nyugodtan szedheted, elmúlik tőle a hányingered. Nekem az is segített hogy reggel még felkelés előtt ettem pár falatot és úgy keltem fel az ágyból. A hányinger kb a 14 hét körül múlik el. A Magne B6 nem veszi el a hányingered viszont nagyon jó arra, hogy ne görcsölj be, azt is szedd nyugodtan. Jó babavárást.
2008. nov. 24. 19:42
 2/7 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval a B6 vitamin segített nekem is. A hányingerem nekem már a 12. héten elmúlt, az egyénileg változik, hogy kinél mikor múlik el. A Magne B6-ot is végig szedtem a terhesség alatt és nagyon jó volt.
2008. nov. 24. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Jajj, pedig remeltem a magne B6-tal egy kalap alatt letudom a hanyingeres meg gorcsolgetos dolgot. De mindenkeppen folyatni fogom, mert neha szoktam meg gorcsolgetni, bar mar nem annyira mint mondjuk 1-2 hete. Sajnos nincs itthon most mas B vitaminom, majd holnap veszek akkor. Es jo a komplex B vitamin is? Vagy kizarolag maga a B6-ot vegyem meg? Es mit egyek most???? Keruljem a gyumolcslevet, savas gyumolcsoket, mint a mandarin?
2008. nov. 24. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is azt tanácsolom, hogy reggel felkelés előtt pár falatot mindenképp egyél, nekem a ropi vált be, aztán rögtön egy B6 vitamin, napközben én Magne B6-ot szedtem, délben kettőt, meg este kettőt. A savas (pl.mandarin) dolgok nekem nem jöttek be, de mindenki másképp reagál rá, a lényeg, hogy pár óránként egyél pár falatot, soha ne hagyd kiürülni a gyomrod! A hányinger nekm 13 hetesen szinte teljesen elmúlt. Úgyhogy kitartás!
2008. nov. 25. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia én az első válaszoló vagyok, szerintem B6 vitamint vegyél csak, nekem azt mondta az orvos és bevált. Kitartást.
2008. nov. 25. 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gratula a babához! Nekem kb: 9 hetesen elmult a hányinger most vagyok 13 hetes és vissza jött:(! Szerintem ez egyénfüggö én nagyon örültem hogy végre elmult de aztán sajnos......!

Boldog babavárást!

13 hetes kismami

2008. nov. 25. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a friss levegő sokat segített. Tavaly novemberben estem teherbe, és nagyon erős hányingerem volt kb. a 15.hétig. Én jól felöltöztem, és egy pokróccal kiültem az erkélyre. Volt, hogy az egész délutánt ott töltöttem, jó mélyeket szippantottam a levegőbe, és közben babás könyveket olvastam. Gratulálok a babához!
2008. nov. 25. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!