Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes terhes vagyok és...

25 hetes terhes vagyok és sokat fáj a gyomrom, hányingerem is van közben. Mit csináljak? Jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Feszülni is szokott az egész hasfalam. Esténként meg visszafolyik az ásványviz mikor büfizni akkarok. Nyomja fel a baba a gyomromat?
2008. nov. 6. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem nem tudsz semmi hatásosat tenni,mert ahogy írtad a pici odabent átrendez mindent. :) Majdnem minden kismama küzd hasonló kellemetlenségekkel.Esetleg egyél/igyál kevésbé savas ételeket/italokat, ezzel segíthetsz magadon..bár ez sem igaz teljes mértékben,mert nálam mindegy,mi van az étlapon...:( De nem baj,babáért mindent!!!Kitartás...
2008. nov. 6. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van a baba nyomja fel.gyakorlatilag visszafolyik az étel a nyelőcsövedbe.Amit tehetsz az az,hogy gyakran és keveset eszel,kerülöd a szénsavas,és fűszeres ételeket,és este nem eszel sokat,mert fekvő helyzet elősegíti a visszafolyást.Én is ezzel küzdöttem amikor éreztem,hogy már kezd feszülni a gyomrom akkor már a legjobb falatokat is ott kellett hagynom a tányéron,hiába esett volna még jól,mert különben beteg voltam.Kitartás!
2008. nov. 6. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem szedsz e valami vitamint vagy gyogyszert??csak azért kérdem mert nekem mint kiderült az elevitöl volt hányingerem 23hetesen azt mondta a doki hagyjam abba és hipp hopp elmult
2008. nov. 6. 14:53
 4/6 A kérdező kommentje:

igen, elevitet szedek de nem attól, mert azt reggeli után veszem be és a gyomorfájás már délután van. elevitet szedtem már egészen a terhesség előtt.

köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!

2008. nov. 6. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
én is reggel vettem be,és a doki kérdezet rá hogy hogy vagyok, van e hányingerem én mondtam hogy van,nekem se reggel volt hanem du,este azt mondta hagyjam abba és pár nap alatt elmult a hányinger ami megmaradt elevit azt meg néha be szedtem hogy ne veszen kárba szerintem probáld ki,
2008. nov. 6. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi ok!
2008. nov. 7. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!