Reggeltől kemény a hasam, babám egész lent mocorg, hányingerem van hsmenésem. Derekam majd le szakad úgy fáj. Mit csináljak? Magne b6-ból már vettem be.36+2h km
Azóta már biztosan látott orvos, remélem jobban vagy.
Én ma kezdtem a 32.hetet, szinte ugyanazok a tüneteim, mint Neked. A hasam nekem is kemény, én MagneRot tablettát vettem be. És nekem is hányingerem van, de nekem már kb 2 hete. Plusz a derekam a 24.héttől fáj, azóta szoptatóspárnával alszom, úgy kicsit könnyebb.
Drukkolok hogy ne legyen semmi bajod, kérlek írj majd, ha haza értél.
19.02-es vagyok. Nagyon örülök, hogy nincs semmi baj. Akkor Neked most nyílt ki a méhszáj. Nekem folyamatosan 2000-es, már a legelejétől, de az orvos szerint ez genetikai nálam, tehát nem a terhességtől rövidült meg.
Szerdán máris befektetnek...? Na ezt az egyet nem irigylem, mert én pl nagyon nem bírom a kórházat. De ha ott nagyobb biztonságban leszel a babával, akkor természetesen az a legjobb megoldás.
Mi kislányt várunk, első baba lesz :) Nálatok?
Az én terhességem nem volt problémamentes, elején rossz volt a rákszűrés eredménye, utána azt kikezelték. Aztán rossz lett az AFP-m (0,47MoM), azzal küldtek Pestre a genetikára, de szerencsére ott azt mondták, hogy minden rendben, de nehéz volt a várakozás a válaszra. Most meg a 30 hetes UH-n a szonográfus azt mondta a baba súlyára, hogy kicsi (1385 gramm), orvosom szerint nem annyira kicsi, de ne számítsunk 4-5 kilós babára, hanem "csak" 3 kilósra. Plusz programozott császárom lesz a 39.hét első napján, szembetegségem miatt, emiatt a Párom nem lehet bent szülésnél. Tehát nem egyszerű terhesség, de az embert úgyis kárpótolja a baba amikor a kezében tartja :)
Szerdán drukkolok, hogy olyan szobába kerülj, ahol normálisak a szobatársak. Nálunk (Nógrád megye) 6 ágyasba kerülnek a sima szülésesek, és 3 ágyasba a császárosok.
Nagyon jó Nektek, hogy nemsokára megérkezik a baba! A szüléstől félsz? Én annyira most (még) nem, valahogyan beletörődtem a császárba és arra készülök lelkileg.
Minden jót Nektek és könnyű szülést! :) És ha nem kell szerdán befeküdnöd, akkor várunk vissza.
Szeretettel,
Myra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!