Elég ennyi kaja szerintetek egy kismamának? Nem akarok féktelen evésbe kezdeni, de kezdődnek az éhség rohamok
MÉRTÉK - ez a kulcs
Nem lesz attól bajod, ha megeszel néha egy (akár kettő) kakaós csigát, vagy ne adj' Isten megkívánod a Nutellát és eszel belőle pár kanállal. Nem kell rögtön megvonni magadtól mindent, amit szeretsz, megkívánsz. (Persze ha cukros vagy, vagy valami különleges diéta kell, akkor más a helyzet.)
Jesszus milyen libuskak irnak itt :DDD
Szerintem jol eszel, de estere kicsiket tobbet ennek hogy ne legyel ehes, pl tobb rizspufit es 2 avokadot.
En mindent eszek. Mertekkel, de ha megkivanok egy kakaoscsigat, akkor eszek. Ha meg mindig torkos vagyok, akkor gyumihez fordulok. Lenyegeben en minden nap bunozok kicsig az helyett hogy egyszerre falnek mindent.
En pl szeretek tv elott nassolni, de amiota terhes vagyok gyumit nassolok, epp ami van itthon, az lehet szolo, alma, narancs, barack, eper, akarmi, es leszarom hogy este nem lehetne.
34. hetben vagyok, +5kg van rajtam, es sosem ehezek,sztem nem csinalom rosszul.
Lenyeg a mertekletesseg :) sztem nem csinalod rosszul, de nem eri emg eheztetni magad, kb 200 kaloriaval tobbet hasznal fel alapjaraton a szervezeted terhesen. Hat 4 pufirizzsel es egy avokadoval tobbet eszel nem fogsz hizni. Vagy ha este eszel gyumit, attol sem.
Es lepontozhattok, akkor is igazam van, hisz 34. Hetre 5kg sztem jo. Es tegyem hozza nagyon hizekony tipus vagyok, nem 50 kilosan lettem terhes, imadok enni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!