Kismamik! Szent Imre, vagy Szent István kórház? Többi lent!
Melyik kórház a jobb melyik rosszabb? Az Imrébe a látogatók nem foghatják meg a babát jól tudom?
Párom nem akar velem bent lenni kitolásnál, de vajudásnál igen. Olyat is olvastam hogy a vajudóba nem lehet velem senki!
Szülésnő melyik kórházba jó, és hogy lehet vele felvenni a kapcsolatot? 29 hetesek vagyunk és már jó lenne eldönteni hol szülünk...
Egyik kórház sem illetékes területileg ezért szülésznőt kell fogadnom mindenképp, mert másképp nem fogad a kórház! (orvosra nincs pénzünk!)
Segitsetek eldönteni melyik kórház miért jó, és miért nem jó...?!
és ott a kórház annyira rossz?Miért nem fogadsz ott egy szülésznőt, nem kell messzire menned legalább...
amúgy nem tudom, hogy 29 hetesen ha "csak" szülésznőd van ill.lesz,mehetsz-e máshova...
akkor rendben.
én a Szent Imrébe tartozom, ezért kíváncsian várom a válaszokat. És ez a variáció eszembe se jutott, kérdező. Lehet, hogy ez lesz nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!