Kedves Kismamik! Szent Imre Kórház szülészetéről
valami tapasztalat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 19:10
1/4 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi? Nekem csak jó tapasztalataim vannak. A kaja szar egyedül, de azt lehet pótolni. Az elsőt is ott szültem és most 1-2 héten belül a másodikat is ott fogom.
2010. jan. 4. 06:37
2/4 A kérdező kommentje:
Most szeretnék orvost választani és egy ott dolgozó dr nőt ajánlottak. Ami érdekelne, milyenek a szülésznők, a nővérek, milyen jól vannak felszerelve? Mennyire lennénk biztonságban? Első Babánkat várjuk és nem vagyok ilyen téren tapasztalt! Köszönöm a válaszod!
2010. jan. 4. 10:31
3/4 anonim válasza:
Szia! én az első babát ott szültem, és a másodikat is ott fogom nemsokára, pedig vidékről járok fel a dokihoz. A tapasztalat nagyon jó, nem volt választott szülésznőm, de aki épp az ügyeletes volt- hát az olyan aranyos volt, mintha anyukám állt volna mellettem. A párom is bent volt végig- a szülőszobán, és nagy élmény volt neki is. fogadott dokim volt - nagyon meg voltunk vele elégedve. Mindent megbeszélt velünk, tájékoztatott- szóval könnyű, gyors és komplikációmentes volt a szülés, pedig a baba nem volt nagyon picike - 3800gr.
a szülés után is mellettem fürdették a gyereket- férjem ott állt mellette már akkor, ott öltöztették, és ottmaradhattunk 2óra hosszára hármasban. a gyerekágyas rész is jó volt, a csecsemős nővérkék segítettek a tisztába tevésnél, megmutatták a fürdetést, az öltöztetést -szóval mindent- többször is ha kértem. a szoptatásban is nagyon sokat segítettek. SZóval a tapasztalat kitűnő volt minden tekintetben. Maximálisan csak ajánlani tudom!
2010. jan. 10. 21:47
4/4 anonim válasza:
Ha mindenképp ott akarsz szülni, fogadj orvos vagy szülésznőt! Tavaly szültem ott ügyeletesnél és le se sz**tak. Baj volt a babámmal (fertőzést kapott és megtámadta a tüdejét), el kellett vinni másik kórházba. Amíg én ott voltam, orvos meg nem nézett, a reggeli vérvételek eredményét senki sem tudta megmondani, a zárójelentésbe nekem és a babámnak is a sablonszöveget írták. Ha nem lettem volna rossz lelki állapotban a beteg pici miatt, biztos, hogy még akkor feljelentem őket! Talán a szülésznő volt rendes, őt majdnem le is hánytam, de azt mondta, ez elég gyakori, de rossz volt, hogy az elején a férjemet se engedték be és majdnem 2 órát egyedül voltam, rajta felejtettek a CTG-n 1 órára. Fájdalomcsillapításra nem volt lehetőség. Összességében 10-ből 2-re értékelném a kórházat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!