Uzsoki korház szülészetéről van friss tapasztalat?
Figyelt kérdés
28 hetes kismama2008. nov. 5. 19:37
1/1 anonim válasza:
1 hónapja szültem az Uzsokiban. A szülőszoba és a szülésznők nagyon jók voltak, meg voltam velük maximálisan elégedve, a dokim is nagyon jó volt, utána a gyermekágyas osztály viszont botrányos volt, mindennap sírtam és már alig vártam, hogy haza jöhessek, valószínűleg az is baj volt, hogy egy három személyes szobában három napig egyedül voltam és nem volt kihez szólni, egész nap rám sem nézett senki csak akkor volt jó ha látogatók jöttek hozzám. A csecsemő osztály határeset volt, ki kellett fogni a nővéreket, valamelyikük nagyon kedves és segítőkész volt, valaki meg utált dolgozni. Remélem könnyű szülésed lesz és hamar túl leszel rajta! Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!