Mit tegyek ? Mikor mondjam el a terhességet?
Figyelt kérdés
Angliaban élünk, 11 hetes terhes vagyok. Június elején megyek orvoshoz, utána terveztünk lassan hazamenni hogy elmondjuk mindenkinek a nagy hírt személyesen, úgy számoltunk hogy talán addigra feloldjak a karantént.
Ehhez képest június 8 tol Anglia elrendelte a kötelező karantént szóval meg ha otthon fel is oldják akkor sem tudunk hazamenni.
Nem tudom, hogy mi lenne a jobb, skypon keresztül elmondani a közeli családnak vagy reménykedni hogy esetleg júliuban feloldják a korlátozást és személyesen elmondani amikor már 18 - 20 hetes vagyok.
Ti mit tennétek?
2020. máj. 24. 13:45
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem lényeg hogy milyen módon van elmondva. Tekintettel a helyzetre most ez van és kész.
3/4 anonim válasza:
En lehet csinálnék kreatív képeslapokat és azt küldeném el postán. De bennem van egy ilyen nosztalgia a postai képeslapok iránt, szóval lehet csak azért 🙂
4/4 anonim válasza:
Igaz mi hazakoltoztunk (pont angliabol mi is 😊), azonban a kijárási korlátozás miatt több, mint két hónapja nem találkoztunk a családdal, a ferjem csaladja pedig kulfoldon el, ezért mi mind a ketten facetimeon mondtuk el a hirt, en az en szüleimnek es nagyimnak anyák napjára tartogattam 😬 megertem, h személyesen jobb lenne, de ha a helyzet sajnos nem ugy adja magat, akkor ilyen helyzetben az “online” megoldás is jo. ❤️ Boldog babavárást x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!