Hogyan és mikor mondjam el a főnökömnek a terhességem?
Neked most első és legfontosabb a babád!
Mindenki pótolható te is az vagy, meg fogják oldani.
Ha már voltál dokinál és minden ok, akkor szólj a főnöködnek.
Azt hogy meddig tudsz dolgozni, majd meglátod, hogy hogy bírod, akár végig is dolgozhatsz majd.
Én nem mondanám - és annak idején nem is mondtam el - a 12. heti ultrahang szűrésig. Ne legyen baja, de tény, hogy addig nagyon nagy a vetélés kockázata illetve a legkomolyabb betegségek, genetikai bajok is akkortájt derülnek ki.
Biztos vagyok benne, hogy engem nem küldtek volna el, ha tudják és elvetélek, de egyrészt ezt se jó kockáztatni, másrészt nem akartam volna, hogy sajnáljanak.
(És bár nem közvetlenül a gyerekekkel foglalkoztam, de óvodai dolgozó voltam én is.)
bejelentés 3 hónap után addig csak ti tudjátok, az elég. (meg az orvos a titoktartási kötelezettségével) (holnap menj)
"a főnököm bejelentette a munkaszerződésem aláírása közben, hogy jó lenne ha 2 évig nem lennék terhes"
Cukker főnököd csak elábrándozott - ezt nem kell életprogramnak venni, ő sem úgy gondolta (felmerült a képzeletében a helyzet: fiatal, szép, házasságban élő nő - és elhessegette a gondolatot és ezért mondta ez a szabálytalan mondatot... jó lenne, de hát nem minden úgy alakul, ahogy ő szerinte jó lenne, ezt gondolom tudja, 'nem ma mászott le a falvédőről')
"De a főnök sem tudom mit fog kezdeni, honnan kerít valakit"
Tényleg ne aggódj feleslegesen - iszonyat munkanélküliség van - fog találni. Rengeteg diplomás közmunkás is van - ezt a helyzetet ismerem. (hacsak nem vagy pl norvég és tibeti nyelveken tudó ívhegesztő - mert erre az követelményre nem rohamozná meg pályázattal 300 jelentkező)
nagyon hasonló a helyzet nálam is :)
én egy héttel több vagyok ha minden igaz. azt tervezem, hogy január közepén mondom el a főnökömnek és nagyon nagyon bízom benne, hogy az évet végig tudom még csinálni. évzáróig szeretnék maradni, esetleg még június végigdolgozni, én nagyon ezen vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!