A szüleinknek elmondtuk. Felnőtt emberek, tudják, mit jelent az első trimeszter. 6. héten mindkét unokát tudták már.
2015. jún. 5. 09:38
2/14 anonim válasza:
A szülőknek és a tesóméknak elmondtuk, de megkértük őket is, hogy még ne kürtöljék világgá.
12. heti vizsgálat után mondtuk csak el mindenkinek.
2015. jún. 5. 09:40
3/14 anonim válasza:
Az elsőt hamar elmondtam mindenkinek, a másodikat az ismerősöknek még a 12. hét után sem. Ráérnek megtudni, ha már látszik a hasam :-)
2015. jún. 5. 09:52
4/14 anonim válasza:
Mi régóta vártuk az egész családdal így egyből elmondtuk.
Munkahelyen is tudják már első vizsgálat után elmondtam, bár nekem nagyon jó munkahelyem van és kedvesek így jól fogadták, de nyilván ahogy előttem is mondták, felnőtt emberek tudják, hogy eleinte semmi sem biztos :)
2015. jún. 5. 09:56
5/14 anonim válasza:
Anyukáknak nagyon hamar, az enyémnek a teszt után azonnal, anyósomnak a 7. héten (akkor találkoztunk személyesen). A testvéreknek a 10. hét környékén, barátoknak, kollégáknak a 13-14. hét táján.
2015. jún. 5. 10:00
6/14 anonim válasza:
A férjemen kívül senki nem tudta. Kicsit magunk akartunk lenni az örömünkkkel, de azt hiszem főleg én.Sajnos a 10. héten elment a baba, missed ab lett a vége. Azóta sem tudja rajtunk kívül senki. Néha rámtör még mindig, h elmondjam, főleg anyunak, de a következő percben már örülök, h megkíméltem ettől. Nem tudom, ha újra teherbe esnék, h tennék. Valószínűleg ezúttal elmondanám, már az elején, bízva benne, h többé nem történik meg az előző....
2015. jún. 5. 10:01
7/14 anonim válasza:
Nekem muszáj volt 4 hetesen elmondanom a vendégeimnek ...
azóta már 11 hetes vagyok és minden rendben van a babával...
2015. jún. 5. 10:10
8/14 anonim válasza:
14-15 hetes lehettem, amikor elmondtuk mindenkinek, a szülők sem tudták előbb.
2015. jún. 5. 10:23
9/14 anonim válasza:
Az elsőnél 12. hétig senkinek nem szóltunk (mondjuk eleve kb a 10. héten jutottam dokihoz), az ismerősöknek a 16 hetes uh után mondtuk el. Másodiknál már a családnak a pozitív tesztet mutogattuk kb 6 hetes voltam, az ismerősök a 12 hetes uh után tudták meg. :)
2015. jún. 5. 10:40
10/14 anonim válasza:
Mivel mindketten egészségesek voltunk, elsőre összejött, ezért nem gondoltam, hogy nagy esély lenne a vetélésre.
Akinek akartuk, elmondtuk korán (6. hét), a többieknek meg ahogy jött.
Volt olyan vendégem, akinek a 6. hónapban tűnt fel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!