Van még itt olyan, aki véggizgulta terhességét egy előző vetélés miatt?
En:( 2eve volt egy vetelesem, hogy ujra terhes vagyok, 28 hetes. Sajnos veszelyeztetett vagyok, egy kezemen megtudnam szamolni a nyugodt pillanataimat. Talan az akkor van, mikor eppen uh vagyok es latom a babamat:) Sajnos en minden miatt aggodok, most pl a koraszulestol felek....Tudom ez nem jo, de szerintem ha valaki mar egyszer "megegette" magat, az nem tud teljesen nyugodtan megelni a terhesseget:( En nem tudom megelni....Bizom benne hogy minden rendben van es rendben lesz, igyekszem sokat pihenni...
Kitartas Neked is, es boldog problema mentes babavarast kivanok:)
Szia!
Én tavaly júniusban veszítettem el a babámat, ami nagyon megviselt lelkileg.
A mostani terhességem problémamentes, nem volt semmi baj. Én is izgultam végig, csak akkor voltam nyugodt, ha mozgott a babám.
Két hét múlva fogok szülni, gyönyörű, egészséges kislányunk lesz. :)
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Szorítok Nektek!
38 hetes kismama
Bíztatásul írom: a vetélés utáni babánk itt alszik boldogan a szomszéd szobában, 6 hetes.:)
Végigizgultam a terhességet, sőt, a szülést is, de kár volt, ha lesz még babánk, nyugodtan fogom várni. Ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!