Mi baja a barátnőmnek? Miért hisztizik mindennap hogy ő ezt nem akarja?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük hogy szeretnénk gyereket. Mikor terhes lett örült addig meg nem kezdett el nőni a hasa. Mióta nő neki mindennap sír de nem mondja el mibaja hiába kerdezgetem2020. máj. 13. 20:56
11/11 anonim válasza:
10-es te egy szupernő vagy, gratulálok. Más meg nem. Ennyi. En nem estem ennyire kétségbe mint a kérdező párja, de minden pillanatát gyűlöltem a terhességnek. Mikor a nők kijönnek a szülőszobáról, azt mondjak ők soha többet nem szülnek. En azt mondtam, ha csal szülnöm kéne, terhesnek lenni nem, akármikor. Pedig több mint 30 órás nehéz szülésem volt és gyakorlatilag komplikáció mentes terhességem. Mégis. És ezt meg mindig így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!