Mi baja a barátnőmnek? Miért hisztizik mindennap hogy ő ezt nem akarja?
Na gratulálok... miért hisztizik...
Hát kérlek szépen, egy új élet fejlődik, BENNE! Ami nem kis teherrel jár. Továbbá teljesen megfog változni a teste (lehet örökre). Ebbe te belegondoltál?
Nah és milyen lesz ha megszületik..
Én akkor voltam bőgős
Halász Judit Cicadal
2,5 hós a kicsi
De meghallom sírok
Indul a könnycsatorna.
De az elején bármint
Mert nem tudom besugni a kezét
Mert néz
Mert alszik
Mert csak van
Én már a másodikat várom, mindennap sírok, hogy nem akarok terhes lenni, se szülni, nem tudok olyan egyszerű dolgokat megcsinálni mint azelőtt. Nem, nem azért mert nem várom a gyereket, egyszerűen az utolsó 3-4 hónap nehéz, aztán még belegondolsz, hogy még mennyi idő mire vége, utána eszedbejut, hogy de fájdalmas szülni. Ilyenkor csak arra gondolok, hogy de jó lenne ha kitudna teleportálni a baba, ha eljött az ideje, a normál terhesség ideje meg nem 9 hónap lenne, hanem 4.5. De sajnos nem így van, emiatt sírok.
Van aki türelmesebb, minden pillanatát élvezi. Na de most a kijárási tilalom alatt extrán nehezebb az olyanoknak mint a barátnődnek vagy mint nekem. Értsd meg, ha jót akarsz neki vond el a figyelmét mindennap. És ne nevezd hisztinek amíg nem csinálod végig egyszer a 9 hónapot és a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!