Kinek hány hetesen jelent meg a barna csík a hasán? 15 hetes vagyok első babócám de nekem még semmi sem látszik! Ez baj? A 12 hetea barátnőmnek látszuk már nagyon!
nekem egyáltalán nem jelent meg :) Semmi bajt nem jelent, ha nem jelenik meg.
Egészséges kisfiam született a kiírt napon.
Nekem sem volt még halvány nyoma sem barna csíknak.
A mellbimbóudvar nőtt és picit sötétebb rózsasz. lett, bár az is alig, mert szinte nem is látszódott előtte, de nálam ennyi összesen a bőrre jutó változás, semmi csík vagy hasonló nem jött elő. (ja, szülés előtt pár stria, de már az sem látszik)
Miért lenne baj? Lehet neked nem lesz csíkod vagy csak később jelenik meg, sose lehet tudni, ez teljesen egyéni. Gondolom más tüneteid sem dettó ugyanolyanok, mint a barátnődnek. :)
Nekem a 22-24 hét körül kezdett látszódni valami, most a 30. hétre már jobban látszik picit, de szerencsére nem olyan erős (én pl. azon szurkoltam, hogy ne jelenjen meg, nekem nem tetszik...na, dehát ezt nem én, hanem a hormonjaim döntik el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!