Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok már ilyen helyzetben?

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 hetes kismama vagyok. A 7.-héttől táppénzen vagyok. Sajnos magasvérnyomással szenvedek évek óta és gerincbeteg vagyok.

Tehát február eleje óta már táppénzen vagyok. A munkahely intézi a táppénzemet. Oda adom le.

Február óta egyszer kaptam utalást. Azóta semmi. Kéthetente adom le a papírokat. Nagyon sokat leadtam és csak egy havi jött a számlámra múlthónapban. A munkáltató két hetet fizetett csak. Szerintetek ilyenkor mi a teendő? Ennyire sok idő lenne?

2020. máj. 12. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ők mit mondanak?
2020. máj. 12. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Első körbe telefonálj be a munkahelyedre, hogy megkapták e a papírokat és továbbították e számfejtésre. Nálunk ha zárás (hó vége) előtt beérkeztek a tp papírok akkor a főszámfejtésbe belekerült és fizetéskor utaltunk. Ha zárás után érkezett be akkor pedig egy hóköziben lett leszámfejtve és utalva. Olyan, hogy hónapokig nem lett tp utalva csak abban az esetben történt, ha nem lett leadva tp papír.
2020. máj. 12. 09:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Személyesen adják a kezükbe akivel küldöm. És ha pár napot kések vele már hívnak a munkahelyemről, hogy mivan..
2020. máj. 12. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor pedig mindenképpen telefonálj, hogy miért nem utaltak még.
2020. máj. 12. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ők a kifizetők, akkor 8 munkanapjuk van fizetni a kézhezvételétől. Tehát semmiképp nem normális. Ha ok tovább küldik az OEP-nek akkor picit ugye lehet hosszabb, mert mire oda is eljut... de mindenképp kérdezz rá, mert lehet valami adminisztratív gond van ok azt hiszik minden ok, te meg feleslegesen vársz. Szólj minél előbb.
2020. máj. 12. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!