Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Voltatok már ilyen...

Kismamik! Voltatok már ilyen helyzetben? (Gyógyszer terhesség alatt! )

Figyelt kérdés

Első trimeszter (3.hónap)

Adott egy probléma. (húgyuti gyulladás) A nőgyógyász nem ír rá gyógyszert a háziorvos ír antibiotikumot!

Ilyen esetben kire halgasson az ember?

Nyugodtan beszednél ebben a terhességi korban egy ilyen gyógyszert?

2014. nov. 16. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Én az 5. és a 15. héten is küzdöttem hólyaghuruttal. Kaptam is rá antibiotikumot. Beszedtem, nehogy nagyobb baj legyen. 36h
2014. nov. 16. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
A gyulladas sokszor veszelyesebb mint a gyogyszer,föleg ha tovabb is terjed. Biztos bevennem a gyogyszert. Azonkivul az elso 12 het a kritikus gyogyszerek miatt,de te mar tul vagy ezen.
2014. nov. 17. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
én torokgyuszival fekudtem a 6. héten lázasan de nem tudtam h terhes vagyok, toltam a Rubophen+streptilst (egyiket sem szabadna terehesen) aztan elmentem a dokihoz de elotte teszteltem a pozit ea o ert antibiotikumot meg algopirint es nekem is azt mondta ha nem szedem be tobbet artok a lázzal. beszedtem, azota megszuletett, semmi baja.
2014. nov. 17. 00:47
 4/8 anonim ***** válasza:

A húgyúti gyulladás felszálló nőgyógyászati fertőzésként akár vetélést is okozhat, így én valószínűleg beszedném a gyógyszert, amennyiben valóban olyan erős a gyulladás, hogy mondjuk gyógynövény hatóanyagú gyógyszerrel ill. hüvelykúppal nem gyógyítható.

Mielőbbi jobbulást!

2014. nov. 17. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Felszálló fertőzés esetén nem kísérleteznék terhesen. Szedd be, semmi baja nem lesz.
2014. nov. 17. 04:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Tobbet tudsz artani ha nem veszed be.. holyaghurutom szor jott elo a terhesseg alatt, mindog felirtak az antibiotikumot, senkinek semmi baja nem lett.
2014. nov. 17. 07:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én nőgyógyászom Augmentin Duo-t írt fel, amikor 6 hetesen felfáztam.

Azt mondta, ha csíp és fáj a vizelés, szedjem be, mert jobb, ha kikezeljük a fertőzést.

2014. nov. 17. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 9. héten véreset pisiltem, szintén hólyaggyulladás.

Cedax nevű tablettát kaptam rá, amit be is szedtem, mivel a felszálló fertőzés nagyon veszélyes lehet. Viszont az én háziorvosom semmit nem ír a terhességem alatt.

Ezt a gyógyszert is a nőgyógyász írta.ű

Egyébként azóta is minden oké, 26. hétben vagyok már.

2014. nov. 17. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!