Vetélés? Fenyegetö vetélés? Volt valaki ilyen helyzetben?
Sziasztok!
12 hetes terhes vagyok és tegnap a vizeletem eröteljesen piros volt,de csak délután,egy alkalommal...
Ma egésznap semmi,de este enyhén megint volt...
Ha valaki volt így,kb ilyen idö tájt az írjon!
Terveztük a csöppséget,igaz nagyon fiatalok vagyunk még.
De az apukája már most nagyon szereti,ahogy én is.Nem akarom elveszíteni öt!
Plussz októberben lenne az esküvönk...
Remélem tudtok segíteni!
Szia!
Én pisiltem véreset többször is az elején. Először a 9. héten, és utána még pár nappal később. És nem rózsaszínes volt, hanem sötétpiros. Még a WC- papíron is látszott, és azt hittem hüvelyemből jön.
Persze azonnal rohantunk az ügyeletre. Kiderült, hogy NINCS VÉR A VIZELETEMBEN! Pedig állati piros volt. Nem ettem előtte semmi pirosat.
Vizsgálgattak, csináltak tenyésztést, minden negatív lett.
Azóta nem fordult ez elő.
Ma vagyok 18+5 hetes, és semmi baja a kislányomnak. :)
En azonnal mennek az ugyeletre.. remelem te is igy tetted!
Majd irj,hogy jol vagytok-e!
27hkm
Sziasztok!Voltam dokinál,aki kórházba utalt...
Csináltak ultrahangot,az orvos azt mondta hogy a pici jól van,erös szíve van,de bent fognak mára...
Viszont még ma is van barnázás,amit mondtam az orvosnak.
Nem mondtak semmi konkrétat hiába kérdeztük a párommal.Amikor ö kérdezte hogy mi a baj azt mondták neki hogy nyugodjon meg,csak megfigyelésre tartanak bent,de nem kelhetek fel,csak wc-re mehetek ki.Hiába azért csak aggódik az ember.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!Ha esetleg valaki sejt valamit(azon kívül amitöl minden várandós fél) az írja meg akár itt,akár privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!