Terhességi magas vérnyomás? Valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Terhességi magas vérnyomással szenvedek a 30. héttől. 4x1 Dopegyt és 4x1 Cordaflex-nél tartok. A múlt héten kórházban is voltam pár napot, megfigyelésre, de ott meg nem ment 130 fölé a vérnyomásom, így hazaengedtek. A baj az, hogy ha fekszem és semmit nem csinálok, akkor tényleg jó, de ha már kicsit is fent vagyok, akkor egyből 150. Ehhez pedig elég annyi, hogy pl kimegyek wc-re. Az pedig nem sok mozgás. Ennyi gyógyszer mellett ez normális? Van valakinek hasonló tapasztalata?2014. máj. 27. 08:54
1/3 anonim válasza:
Nekem 4x2 dopegyttől és 3x1 cordaflextől nem állt be, 3 napig megfigyelésen voltam. 3.napon nem volt jó a flow, így császár lett, de én a 37. hétben voltam. Hány hetes vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
36+3 hetes vagyok. Dokim sincs úgy látom megijedve, mert a baba már nem kicsi, és szerinte nem lenne semmi baja, ha közbe kéne lépni. Mennyi ilyenkor az esély arra, hogy császároznak és nem indítanak?
2014. máj. 27. 09:08
3/3 anonim válasza:
Nekem a 14. héttől magas volt a vérnyomásom. A végén már úgy volt, mint neked, hogy egy kis mozgástól már feljebb ment, hiába szedtem a gyógyszert.
De kihúztam a 40. hétig, amikor is egy reggel mentem NST-re, ott 160/110-es vérnyomást mértek. Azonnal küldtek a szülőszobára, és beindították a szülést. Vajúdás alatt gyakran mérték a vérnyomást, rajtam volt az NST is, ha még feljebb ment volna a vérnyomásom, akkor sürgősségi császár. De szerencsére rendben ment minden, természetes úton szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!