Ti mit tennétek a helyemben?
Hadd sértődjön meg, ne foglalkozz vele. Ez a ti életetek, a ti családotok, nehogy már az anyád érzelmi zsarolása döntsön arról, hogy hogy éljetek a babával. Hamarosan anya leszel, akinek komoly felelősséget kell vállalnia a családjáért, állj ki magadért.
Ha ezt valaki nem képes megérteni, akkor duzzogjon magának
Enyém egyedül akart jönni ugyan, de én se akarok az ő igényeire koncentrálni, mert vendégül látni bárkit eleinte. Nekem az csak nehézséget okozna, nem lenne segítség. Enyém is megsértődött, de 1-2 hét alatt túljutott rajta.
Régen ez másképp volt, ha jött a segítség, az tényleg az volt, most olyan igények vannak, hogy inkább csak nehezebb az anyukának, nem beszélve arról hogy sok begyöpösödött anyós van és nyomják az elavult nézeteiket.
Mondd meg, hogy neked 2 plusz gyerek nehézség, nem segítség, és ne legyen önző. Ha a te feltételeid nem felelnek meg, akkor nem muszáj jönni, ha meg elfogadja akkor ne legyen gyerekes, ne sértődjön meg.
De amúgy miért szeretne oda költözni? Okot is mondott?
Én simán hagynám had sértődjön meg, hisz azt írtad nem jó a viszonyotok, szóval jobb nem lesz tőle (szerintem) esetleg rosszabb, vagy ugyanolyan mint előtte
Hát ez ugyan nem vígasztal, de a saját anyám is ugyanilyen! XD
Ha van valami fontos vagy sürgős, akkor írnék neki vagy felhívnám, de ezt a sértődős témát hagynám, hogy ő hozza fel, ugyanis te mar lezártad. Az enyhülés, békülés az ő feladata. Majd szülés közeledtével megbékél.
Semmit ne tegyél, ne keresd. Önző egy nő. Ha akar titeket látni, úgyis nyitni fog.
Egyébként ilyenkor terveznek vajon belefizetni a rezsibe, kajába? Vagy a nagy segítés kimerül abban, hogy te főzöl, meg takarítasz, vendégül látod, ő meg babázik?
Most duzzog, neki kényelmes lett volna beköltözni, te meg nagyjából ellenálltál. Ne akarj békülni. Egyszer írd le neki, miért nem mehetnek, miben lenne hátrányodra a jelenlétük. Mivel nem ő tesz szívességet, hanem csak meghívatná magát vendégségbe, még elnézést sem kell kérned. Szépen vársz, megszületik a babád és hármasban megszokjátok egymást. Neki küldhetsz egy képet a babáról. Még magyarázkodnod sem kell. A hallgatással ő könnyíti meg a helyzeted.
Az meg, hogy az öcséid nyelvet tanulhatnak, abszurd. Akkor ő cipelné őket ide-oda, esetleg nálatok szórakoztatná? Akkor neked semmit nem segítene. Vagy rád hagyná, hogy foglalkozz velük baba mellett? Mindenhogy kivitelezhetetlen lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!