Mi baj lehet, ugye nem fog elmenni a babám?
Figyelt kérdés
Ma reggel és este szeretkeztünk a férjemmel. Még nagyon az elején járok a terhességnek 6 hetes vagyok. Szóval reggel láttam a lepedőn,hogy sárgás barnás folyadék jött belőlem,de nem fáj semmi, és azóta sem jön olyan. Akkor volt csak, mitől lehetett?2020. ápr. 20. 11:27
1/5 anonim válasza:
Felritkulás lehet. Orvos engedélyezte a szexet? Jó lenne elmenni és megnézetni!
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon vérbő lesz a hüvely és egyáltalán a női szervek. Ha kétszer is szeretkeztetek egy nap, simán lehet, hogy elpattant egy ér vagy felhorzsolódtál.
Én egyébként amikor meg kellett volna jönnie, 5 napig barnáztam, és nem volt jelentősége, nem kaptam semmilyen gyógyszert és el se ment, most vagyok 16 hetes.
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt barnás, vagy inkább narancssárgás folyásom többször, volt hogy ugyanígy szex után. Nem kaptam rá semmit és nem is volt gond, a 10.hét óta nem fordult elő.
Ettől persze bármi lehet, de előfordul, hogy nem jelent rosszat.
4/5 anonim válasza:
Mi nem voltunk egyutt a parommal meg orvos nem latott. En a helyedben,most hagynam a szexet elegalabb az elso vizitig.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen én is arra gondoltam, hogy jó lenne hanyagolni legalább addig amíg nem lát orvos. Nagyon nyomaszt az is ,hogy nem mehetek majd csak jövő hónapban először. Telefonon elintézett anyuval,hogy nyugodjak meg 6 hetes vagyok és slusz. De szerencsére nem fáj semmim ,és nincs már olyan folyás sem csak szexnél volt. 😕 Remélem így is marad
2020. ápr. 20. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!