Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kialakult helyzet miatt mit...

A kialakult helyzet miatt mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
21 hetes kismama vagxok 2 hete gyulladásban van az ínem. Hívtam a körzetit . Közölte h kihúzni tudja a helyzet miatt csak. Viszont ez korona így nem lehet. Ajánlották a corsodyl szájöblítőt,meg olvasgassak a neten..ezt kaptam a körzetistől... Nem jobb rosszabb ömlik a vér nagyon be van dagadva. A magán orvosok is csak sürgős eseteket fogadnak. Nekik ez nem sürgős ..de én aggódom a kicsem miatt. Valaki valami praktika ami tényleg beválhat? Próbáltam még szódabikarbónát, fokhagymát. Köszönöm előre is.

#kismama #aggódás #Fogíngyulladás
2020. ápr. 20. 06:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként ilyen esetben nem antibiotikumért rohannék, a háziorvos pl jól le is cseszne ezért...
2020. ápr. 20. 10:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Magánorvos fogad. A körzetit most egy jó időre felejtsd el. Lehet többe kerül, de megéri. Én nem merném magam itthon kezelni. Minèl tovább van gyulladasban annál nagyobb az esély, hogy a magzat károsodik, amit nem lehet látni.

Sok szerencsét, és kitartast!

2020. ápr. 20. 10:58
 13/13 anonim válasza:
Fogászati asszisztensként dolgozok. Először azt kellene tudni, hogy az ínyed vagy a fogad van begyulladva. Ha az ínyed, akkor nagyon fontos, hogy puha sörtéjű fogkefével körkörös mozdulatokkal rendesen tisztítsd az ínyed is, még akkor is ha fáj és vérzik. Gyógyszertárban lehet kapni Curasept öblögetőt(nem túl olcsó, de rövid időn belül sokat javít a helyzeten). A Parodontax fogkrém is hatásos. Ha a fogad van begyulladva, akkor az már orvosi ellátást igényel. Ha tudsz próbálj antibiotikumot íratni, bár kismamáknak nem nagyon szeretik felírni. De orvos mindenképp lássa, hogy miről van szó.
2020. ápr. 25. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!