Mit tanácsolnátok a barátnőtöknek? A helyzet az, hogy együtt alszanak a gyerekkel, pedig már majdnem 3 éves (! ), és éjszakánként még mindig szopik. (bővebben lent)
Az ilyen bugyuta nőnek úgy kell! Ezt hívják majomszeretetnek aminek a szeretethez semmi köze nincsen. Nem egészséges a gyerek számára sem hogy ráakaszkodik mint egy pióca. A férjének tök igaza van. És csodálom hogy eddig még nem nézett körül nő ügyileg....
Mi 8 hós koráig aludtunk egy szobában a lányunkkal de sohasem aludt közöttünk és nem is akartuk. Ez nevelés és szoktatás kérdése.
Te meg sehogyan sem tudsz segíteni mert megpróbáltad, elmondtad neki hogy mit tanácsolsz ő meg annyit vett le ebből hogy megsértődött. Kicsit alacsony lehet az IQ-ja szegénynek.
Mindenki a saját sorsa kovácsa, ő ezek szerint nem tartja tiszteletben a férjét mint férfit.
köszönöm az eddigi válaszokat! az a baj, hogy tudom én, milyen, mégse mondhatom, hogy "úgy kell neki" mert neki csak én vagyok egyedül, a családjával nem tartja a kapcsolatot és más barátnője sincs.nappal is szoptatja, persze, amikor a gyerek úgy gondolja (kb. félóránként gondolja úgy), de ez az egész szerintem már pótcselekvés. de ebbe nem is szóltam bele, mert nem rám tartozik (mondjuk ő simán leüvöltötte a fejem annak idején, hogy miért csak 6 hónapot szoptattam, de ezen túlléptem, mert ő ilyen hisztis :)) csak ez az ügy most súlyosnak látszik. oviba elvileg ősszel menne, de már most kezdi mondogatni a barátnőm, hogy lehet csak nagycsoportba adná be.
nem tudom mi a véleményetek, de gondoltam arra, hogy felajánlom, menjenek el valahova a férjével 1 hétvégére, addig nálunk lehetne a kicsi...wellnessbe imád járni, lehet erre rávehető lenne, csak félek támadásnak veszi
KacKac ^^ Szerinted ha vele alszik és szoptatja ott hagyja neked?Főleg azután,hogy be is szóltál neki(helyesen:))
Én is azt mondom,hogy úgy kell neki,megérdemli az ilyen,hogy ott hagyják,mert változni úgy sem fog.
Egy anya nem csak anya hanem nő is,talán ezt kellene benne tudatosítanod,meg talán a férjének is ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!