Mit tanácsolnátok a barátnőtöknek? A helyzet az, hogy együtt alszanak a gyerekkel, pedig már majdnem 3 éves (! ), és éjszakánként még mindig szopik. (bővebben lent)
Káromkodás az ha istent a szádra veszed én csupán hagytam,hogy feltörjenek belőlem az érzések.Egyszer fordult elő,ne vess a disznók elé.
Mellesleg, ne kövezz hacsak nem makulátlan a szád ^^
Ha ezt komolyan gondolta a barátnőd, komolyan el kellene gondolkoznod a kapcsolatotokon. Valóban igaz lehet, hogy egyoldalú a hozzállásod a kapcsolatotokhoz és ő arra használ téged, hogy legyen kivel beszélnie, mivel senki mással nem tud, már a saját férjével sem.
Lépj hátra egyet (ne keresd, ne szólj az életébe, ne hallgasd meg, ne legyél lelki szemetes) és meglátod, mi történik.
Ha jó barátnőd lenne, meghallgatná, amit mondasz.
Ez a nő nem jó barátnőd neked, ezt csak te gondoltad.
Így viszont nyugodtan tojhatsz arra, hogyan teszi tönkre a saját életét...
hát pont ebből látszik,h mennyire nem a barátnőd..
mert ha az lenne,akkor kicsit elgondolkodna a Te javaslataidon,véleményeden,ugye?
én nem foglalkoznék vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!