A kialakult helyzet miatt mit tanácsolnátok?
Bocsánat de segíteni nem tudok, viszont muszáj leirnom amit gondolok. Hogy milyen rohadt felháborító ez az egész, értem hogy vigyázzunk egymásra, de olyan szinten leépítették az eüt jelenleg mintha csak és kizárólag a koronás beteg lenne a beteg az összes többi probléma meg csak egy szúnyog csípés. De fodrászhoz, persze szabad menni és hasonló szolgaltatasokat is igénybe lehet venni... Csak épp beteg ne legyél mert azzal aztán senki nem foglalkozik ha nem korona...
Szívből sajnálom, remélem lesz megoldás a problémára!
Próbáld meg propolisz cseppek ecsetelni, vagy ha megvan a konkrét gyulladás helye, akkor vágtára csepegtess propoliszt és egy bár percre tedd a gyulladt felületre. Van benne alkohol, aláírók, de úgy gondolom, az még mindig kevesebb kockázat, mint egy folyamatosan fennálló gyulladás.
Én is ezt csináltam 13-4 hetesen meg utána is, amíg nem lett kezelve a fogam. Szóval egy próbát megér, én 24 hetes leszek holnap, és azóta is minden rendben van a babával.
Próbálj meg még érdeklődni pár orvosnál.
Egyik ismerősömnek is be volt gyulladva a foga, napi 4 flector sem vette ki a fájdalmat. Neki is azt mondták, gyors kihúzzák, mást nem csinálnak. De neki ez viszonylag elől van, mondta, hogy biztos nem, ha megszólal látszik, hogy nincs foga. Így elkezdte hívogatni a környéken a magán rendelőket. Végül a 4. vagy 5. elvállalta és megcsinálta rendesen a fogát.
Magánorvos fogad. A körzetit most egy jó időre felejtsd el. Lehet többe kerül, de megéri. Én nem merném magam itthon kezelni. Minèl tovább van gyulladasban annál nagyobb az esély, hogy a magzat károsodik, amit nem lehet látni.
Sok szerencsét, és kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!