Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elevit mellé ki mit szed?

Elevit mellé ki mit szed?

Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az előző kérdésre is ezt írtam

Én a 12. hétig szedtem terhesvitamint. ( terhesség elött 2 hétig elevit, de attól ingerült voltam, valamint székrekedés és iszonyatos zabálhatnék jött rám. És utána váltottam Femibionra) Majd a 12. héttől nem szedtem terhesvitamint, hanem úgy táplálkoztam h az minden szempontból kielégítő legyen. Hál'Istennek minden rendben van, a vérképem tökéletes a babó szuperül van. Most 2 napja szedek magnéziumot, mert elkzdett keményedni a pocim.

Szerintem az elevit amúgy mindent tartalmaz, főleg ha minden nap eszel gyümit meg zöldséget, valamint halat heti 1x 2x akkor tökéletes.

Boldog babavárást

31 hetes kismama

2008. nov. 22. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én elevit mellé szedem a kálciumot, magneb6-ot, vasat ami egyben folsav is.

2008. nov. 22. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elevit és folsav. Nekem ezt ajánlotta a dokim.
2008. nov. 22. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a femibiont szedem ami tartalmaz + folsavat ezért mást nem szedek mellé.
2008. nov. 22. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én az Elevit mellé MagneB6-ot és sok zöldséget meg gyümit eszem és így tökéletes a vérképem.A babóm meg eléggé nagy.Én 12 héttől szedem,de amióta szedem kicsit többet émelygek.Szerintem abbahagyom mert mielőtt szedtem volna az Elevitet úgyan olyan volt a vérképem ,mint most semmi változás.Az dokim meg azt mondta hogy szerintese kell de ha akarom szedni és ettől megnyugszom akkor egyem.

Boldog Baba várást!

28 heteske

2008. nov. 22. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:

12. hétig folsav,utàna leälltam vele,és àtvàltottam az elevitre.

Plussz magnézium!

2008. nov. 22. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
én is úgy jártam mint az első válaszoló, nehéz volt a wc-zés, ezért az elevitet abbahagytam és most Hip Natalt iszom. fínom is és ugyan azok vannak benne, a védőnő ajánlotta. 17 hetes kismami
2008. nov. 22. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok!
2008. nov. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!