Nem kevés másfél hét alatt 100g hízás?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 35+3 hetes vagyok és másfél hete volt 2150g a babám,ma meg 2250-re saccolta az orvos és még mondta is,hogy nem nőtt sokat és,hogy kicsit kicsi,de minden rendben van vele. Mi a véleményetek?A súlyát csak saccolják a méretei alapján és lehet,hogy kisebb és lehet,hogy nagyobb nem?2010. júl. 27. 12:23
1/5 anonim 

válasza:

Elég kicsinek tűnik a súlya,de ha a doki azt mondta,h rendben,akkor ne aggódj.Amúgyis csak saccolják a méretek alapján a súlyt.
Nekem a 38.héten 3287 gr volt,a 39.héten már 3832 gr!Egy hét alatt több mint fél kiló!Én meg ezt sokalltam!
Aztán végül 4050 gr-os lett a kicsi fiam! :)
2/5 anonim 

válasza:

Hagyd ezt a saccolgatást, ne hidd el.
Nekem is mondták, hogy jó ha 3 kilós lesz a babám, erre 3,5 kiló lett.
3/5 anonim 

válasza:

Ne foglakozz vele!! Ha a babával minden oké, akkor majd meghízik idekinn.
Nekem a 37 héten mondták, hogy 4200 g, a 41 hét végén azt mondták, hogy csak 3800 g, végül 41+2 naposan megszületett a lányom 4180 g-mal.
4/5 anonim 

válasza:

Ennyi idős terhesen már nem egyformán fejlődnek a babák, nagyok az egyéni különbségek.Ne aggódj, a szülésig még bőven van ideje hízni.A következő hízási hullám a 36-40. hét között lesz, ilyenkor még híz(hat)nak 1 kilót.Épp ma mondta a védőnőm.Meg nagyban függ attól is, hogy te és az apuka mekkora súllyal születtetek.Az én babám a méretei alapján egy héttel kisebb a terhességi koromnál.De az orvosom erre csak legyintett.Azt mondta, ez csak egye dolgot jelent: hogy nem én fogom a 4 kilós gyereket szülni.És nem kéne "sírnom" ezen.Nyugi!
5/5 A kérdező kommentje:
Mindketten kb 2800g-al születtünk.Én a kiírt időpont előtt 4nappal,programozott császárral fogok szülni,ma fixáltuk le az időpontot,mert faros a babám.Ha visszanézem, mindig más volt a hízási mutatója,volt,hogy 150g-ot,de volt,hogy 500g-ot hízott 2héten belül.Még pont 3 hét van a nagy napig és ha már csak fél kilót hízik az is jó.Mindeninek boldog babavárást és köszönöm a válaszokat
2010. júl. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!