Másfél hete leszoktam a cigiről, mikortól várható hízás?
Letettem a cigit, mert sok a savam, és hízni szeretnék, szerintetek mikortól jön fel rám pár kiló?
Amúgy nem eszek többet, és elég ideges vagyok, de bírom. Mindenki hízik mikor leszokik?
Hízást maximum az okoz, hogy a cigi (mint kényszercselekvés) helyett neki állsz enni. Mivel az evés (mint másik lehetséges cselekvési forma) váltja fel.
Amennyiben nem eszel többet, nem fogsz hízni csak azért, mert letetted a cigit.
A dohányzás nem fogyaszt! Maximum erre a pótcselekvésre állsz rá..nem tudom ezt honnan szedted. A dohányosok szeretik ilyesmikkel vigasztalni magukat..
Itt egy cikk a dohányzás utáni hízásról:
Attól, hogy leálltál vele, önmagában még nem fogsz hízni!
Orvosok igazolják a tényt, hogy azoknál az embereknél, akik leteszik a cigarettát, lelassul az anyagcsere, ugyanis a cigarettában van valami, amitől gyorsítja azt, emiatt több ideje van a tápanyagnak lerakódni. Személyenként változhat, 10-15, de akár 20 kg-ot is hízhat egy ember. Személyes jóbarátom tartja a csúcsot a maga 30 kg-jával, vissza is szokott a cigire, és lefogyott, pedig kb 20 éve nem mozog rendszeresen...
Én ugyanebben a cipőben vagyok, egy éve szoktam le, 20 kg-ot szedtem fel, pedig nem eszek többet, sőt, kevesebbet, és azóta se bírtam leadni, hiába a fogyókúra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!