Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Másfél hete leszoktam a...

Másfél hete leszoktam a cigiről, mikortól várható hízás?

Figyelt kérdés

Letettem a cigit, mert sok a savam, és hízni szeretnék, szerintetek mikortól jön fel rám pár kiló?

Amúgy nem eszek többet, és elég ideges vagyok, de bírom. Mindenki hízik mikor leszokik?

2011. aug. 14. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
nem, nem okoz hízást a nikotin elvonás... egyél többet, táplálkozz egészségesen, és soha ne nyúlj a cigihez!
2011. aug. 14. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hízást maximum az okoz, hogy a cigi (mint kényszercselekvés) helyett neki állsz enni. Mivel az evés (mint másik lehetséges cselekvési forma) váltja fel.

Amennyiben nem eszel többet, nem fogsz hízni csak azért, mert letetted a cigit.

2011. aug. 14. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
A dohányzás köztudottan naponta min. 200 kalóriát éget el, így ha leteszed a cigarettát, valamennyi hízásra mindenképp számíthatsz.
2011. aug. 14. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

A dohányzás nem fogyaszt! Maximum erre a pótcselekvésre állsz rá..nem tudom ezt honnan szedted. A dohányosok szeretik ilyesmikkel vigasztalni magukat..

Itt egy cikk a dohányzás utáni hízásról:

[link]

Attól, hogy leálltál vele, önmagában még nem fogsz hízni!

2011. aug. 14. 16:31
 5/5 anonim válasza:

Orvosok igazolják a tényt, hogy azoknál az embereknél, akik leteszik a cigarettát, lelassul az anyagcsere, ugyanis a cigarettában van valami, amitől gyorsítja azt, emiatt több ideje van a tápanyagnak lerakódni. Személyenként változhat, 10-15, de akár 20 kg-ot is hízhat egy ember. Személyes jóbarátom tartja a csúcsot a maga 30 kg-jával, vissza is szokott a cigire, és lefogyott, pedig kb 20 éve nem mozog rendszeresen...

Én ugyanebben a cipőben vagyok, egy éve szoktam le, 20 kg-ot szedtem fel, pedig nem eszek többet, sőt, kevesebbet, és azóta se bírtam leadni, hiába a fogyókúra...

2013. szept. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!