Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehetne jobb? Mit...

Hogyan lehetne jobb? Mit lehetne érte tenni? (kínos kérdés 18+)

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok, elég nagy pocakkal. Már egy ideje (kb. 3 hónapja) még gyatrább a szexuális életünk a párommal, mint eddig volt. Mióta terhes vagyok, nem kívánom, de mégis heti 1x rávettem magam. Mostanában viszont olyan, mintha teljesen érzéketlen lennék odalennt és nem is esik jól semmi sem. A párom nem rendelkezik nagy méretekkel, óvatos. Mégsem olyan, mint kellene. Mit lehetne tenni ? Így hozzá kezdeni sincsen kedvem, és már lassan neki sem. A vége pedig még odébb van :(
2010. júl. 26. 15:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Furán hangzik, meg minden, de igen én akarnám akarni :D

Vagyis zavar az, hogy nem kívánom az együttléteket, pedig akarnám kívánni. Na valami ilyesmi :)

2010. júl. 27. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi max havonta 1x szexelünk,de akkor sincs hozzá kedvem.ez már igy meg kb 8 hetes korom óta.párom megérti h most nem kívánom és más a helyzet.na meg van h érzékeny is,mert azt is kellemetlenebbül érzem meg ha csak a doki vizsgál.

31 hetes km

2010. júl. 28. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi az egész terhesség alatt kb. 3* szexeltünk, mert nem kívántam,a párom megértette,nem volt gond.Szülés után 6 héttel még mindig nem voltoké, de 8 hónap elteltével semmi gond.Majd átvészelitek:-)
2010. aug. 3. 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálam pont forditva van.Én nagyon kivánon és sokszor egy nap,de nem olyan mint eddig:(Valahogy mintha érzéketlenebb lennék.El tudok menni,de nagyon nehezen és inkább ha kivülröl izgat.Mintha belül érzéketlenebb lennék.Remélem változni fog.Igy csak nem maradunk:)

25h km

2010. aug. 3. 19:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Gondolom nem nyugtat a történetem, de azért leírom. Mi 2x szexeltünk ez alatt a 32hét alatt, mert nekem egyáltalán nem esik jól, akkor is csak azért próbálkoztunk, mert szerettem volna, ha jól esik mindkettőnknek. sajnos ezzel nem tudok én se mit kezdeni, igazából hiányzik, szeretnék már egy jót szexelni, de nem megy. persze azért Őt nem hagyom, hogy kínlódjon miattam, de az nem az igazi. Én az orgazmust ráadásul elég jól át is tudom élni, úgyhogy így talán még rosszabb. De hát most ez van, majd lesz ez még jobb is. már nem sok van hátra neked se, ezt már fél lábon is :) addig meg talán fontosabb is az alvás, hogy majd a picit ne "örömittasan", hanem kicsit pihentebben fogadjuk, akkor már úgyse lesz annyi időnk pihenni egy jót. Kitartás! :)
2010. aug. 4. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!