Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért analfabéta a védőnőm?

Miért analfabéta a védőnőm?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokat nem mond el, amit szerintem neki kéne. Pl. a szomszédasszonytól kell megtudnom, hogy a 24. héten nem is uh lesz, hanem vizsgálat, meg pl nem mond semmit ilyen terhestanfolyamokról. kár, hogy nem lehet váltani, mert én már tuti leváltottam volna.
2010. júl. 23. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igazat adok a kérdezőnek,az én védőnőm sem ért szinte semmihez.Folyton csak ijesztget.Állandóan elszámolja az időpontokat,mindig a vetélést emlegeti meg,hogy beteg lehet a baba.Legutóbb amikor voltam bejött egy fiatal kismama,és azt mondta neki pár hét múlva jöjjön vissza mert még simán elvetélhet.Milyen felfogás ez egy védőnőnél???Mindig más helyre küld mint ahová mennem kellene.
2010. júl. 24. 08:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, akkor te átéled amit én. Engem állandóan már most be akar kórházba fektetni, magas a vérnyomásom. Ez ha jól tudom a háziorvos dolga, hogy helyreállíts. Múltkor véraláfutásosra mérte a vérnyomásom, mert nem hitte el, hogy jó. Én már szemtelen voltam, és mondtam neki, hogy most már biztos magas lesz... meghogy majd a véraláfutásokra ajánljon valamit... komolyan mondom elég hülyén van ez kitalálva, hogy körzetenként meg van adva, hogy ki melyik védőnőhöz tartozik.
2010. júl. 24. 12:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!Sajnos nem mehetünk máshová,pedig szívem szerint elmennék.Tegnap is rám hozta a frászt a Down-szindrómával,pedig a kór szerinti eredményem /31 éves vagyok/ 1:800-hoz a számított eredményem pedig 1:1200 lett.

Elkezdte mondogatni,hogy csak nem lesz Down kóros a babám!!!

Minden eredményem nagyon jó,ő mégis állandóan ijesztget.Ezzel csak azt érte el,hogy nem élvezem már annyira a terhességet hanem állandóan csak aggódom a hülye beszólásai miatt.

2010. júl. 24. 17:31
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát lassan én is így vagyok vele. Minden nap alig várom már, hogy megmoccanjon a baba. Szerdán megyek hozzá, kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz a kínja... Remélem nem veszi el a kedvem. Te hányadik babócádat várod? Biztos minden rendben van. Jó egészséget, és kitartást.
2010. júl. 24. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Az első baba :) 6 évet vártunk rá,2 héttel az első inszem előtt jött össze mindenki meglepetésére :)Hétfőn töltöm a 14. hetet.Te tudod már,hogy mi lesz?Nekem még nem látták.

Nektek is minden jót!

2010. júl. 25. 10:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Szia. Nem mutatta meg magát a kis szégyenlős, de szerintem lány lesz, van egy ilyen megérzésem. De a lényeg, hogy egészséges legyen:-D Neveken gondolkodtatok már?
2010. júl. 25. 10:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát persze :),de nem tudunk megegyezni a párommal.Neki a Lili tetszik és a Levente.Nekem azért több minden.Barbara,Jázmin,Hanna,Dóra Bence,Balázs,Gábor,Barnabás,Gergő,

De még sok időnk van eldönteni,remélem januárig azért sikerülni fog.Én mindig kislányról álmodoztam,de mióta babás lettem 2x álmodtam meg,hogy fiam lesz és azóta ezt is érzem.De mint ahogy te is írtad teljesen mindegy,csak semmi baj ne legyen vele.És Ti hogy álltok a névválasztással?

2010. júl. 25. 15:23
 18/19 A kérdező kommentje:

Nekünk meg vannak a nevek, bár időnk még nekünk is van... ha lány lesz, Anita Hella lesz, ha fiú, akkor pedig Norbert Ádám. Örömmel olvasom, hogy tetszik a Dóra név:-) én is Dóra vagyok:-)Nemsokára lesz neked az AFP vizsgálat. Szorítok, hogy minden rendben legyen. Nekem alacsony lett az érték, elküldtek genetikai vizsgálatra, de kiderült, hogy minden rendben, csak korán vették le a vért a vizsgálathoz:-(. de szerencsére minden rendben.

Remélem nálad is minden rendben lesz... Szép estét.

2010. júl. 25. 17:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Szép neveket választottatok!Nagyon tetszik a Dóra,én Dorottya vagyok :) de mindenki így szólít.Édesanyám is Dorottya ,így valamennyire tovább vinném a nevet.

Szép estét!

2010. júl. 25. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!