Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért mondta ezt a védőnőm?

Miért mondta ezt a védőnőm?

Figyelt kérdés

A lepény most a mellső falon tapad (2.terhességem). A védőnő erre azt mondta, hogy ez nekünk nem túl jó (a babának mindegy) de majd megoldjuk.

Mire értette? (siettem, nem volt időm még erre is kitérni, így is közel egy órát voltam ott)

2011. júl. 6. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is második babás vagyok, ugyanúgy, mint az elsőnél, itt is a mellső falon tapad a lepény. Soha senki nem mondta, hogy ez baj lenne.
2011. júl. 6. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Első baba, szintén mellső fali lepény. A szívhangot nehezebb megtalálnia a védőnőnek a dopplerrel mert bezavar az áramlás néha, de soha nem mondta, hogy ez baj lenne! És a dokim sem, sőt legutóbb meg is jegyezte, hogy szépen egész felületen tapad.

34+1 hkm

2011. júl. 6. 18:50
 3/9 A kérdező kommentje:

én is erre tudok csak gondolni, hogy a ctg-nél vagy dopplernél bezavar :-S

Nektek mikor nézte először dopplerral a védőnő a szívhangot? Az elsőnél nagyon hamar, most meg már 21 hetes vagyok és legközelebb másfél hónap múlva megyek hozzá.

2011. júl. 6. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is a mellső falon van a lepény, de soha senki nem mondta, hogy ez eget verő baj lenne.

Ráadásul nekem a védőnő sosem nézett szívhangot és az utolsó 3 hétben NST se volt nála.

Minden csak a kórházban, szigorúan.

39. hetes km.

2011. júl. 6. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:

A vedonod vagy elbambult es valamit rosszul mondott, vagy nincs kepben.

A mellso fali lepennyel nincs gond, azzal van gond, ha a mehszajon tapad.

A masodik gyerekkel elol tapado mehlepenyem volt, a mozgast is hamar ereztem, a szivhang is mindig megvolt elsore, a pocakom sem nott emiatt nagyra, tehat minden rendben volt. Szoval ez rendben van nalad is.

2011. júl. 6. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is mellső falon tapadt, soha semmi gondot nem jelentett, mindent lehetett hallani, amit kellett.

Nem tudom miért mondta ezt neked, de ne idegesítsd rajta magad, nagy problémát biztos nem jelent!

2011. júl. 6. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Benézhette védőnőd szerintem a dolgokat.

Nekem mellső falon mélyen tapadó volt a méhlepényem.Erre mondta a doki,ha bevérzek akkor irány a kórház. És ilyen méhlepénnyel ugye pihenni kell,meg no sex(gondolom erre értette,hogy majd megoldjátok). Én nem pihengettem és szexeltünk is semmi gond nem lett belőle....

Szerintem félre értelmezte a dolgokat,mert a sima mellső fali lepénynél semmi gond nem lehet.(a mélyen fekvő lepény a méh növekedésével elmozdul a legtöbb esetben a helyére,mint nálam is és most már csak sima mellsőfali,de a doki nem mondott rá semmit sem...)

Bocs a hosszú hozzászólásért:)

2011. júl. 6. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Arra értette, hogy picit nehezebb megtalálnia a szívhangot. Ez kb. 10másodperc pluszt jelent :) Nekem is az volt, és most is az van.
2011. júl. 6. 21:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 14. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!