6+6 napos terhesen lesz már szívhang?
Figyelt kérdés
Eddig még egy élő terhességem sem volt. A legelső 4 éve méhen kívüli volt de akkor véreztem a pozitív teszt mellett. Azóta volt 5 kémiai terhességem, mindnél véreztem a pozitív teszt után nem sokkal, majd negatív lett végül a teszt is. Ezúttal más sikerült eljutnom a betöltött hatodik hétig, semmi vérzés, a tesztek szépen erősödtek amíg már a teszt vonal erősebb nem lett a kontrolnal, aztan abba is hagytam a tesztelést. Egy hét múlva megyek az első ultrahangra, akkor leszek 6+6 hetes. Nagyon aggódom, semmi tünetem sincs azon kívül hogy elég hamar elfáradok de se cici fájdalom se émelygés se gyakori pisilés2020. febr. 18. 18:01
21/25 A kérdező kommentje:
16-os veled mi a helyzet? Azt irtad ma mesz uh-ra. En is ma voltam. Tiszta idegbe voltam egesz nap, de hal istennek minden a legnagyobb rendben 6+3 hetes terhes vagyok meretek alapjan, és van szívhang is. [link]
2020. febr. 24. 21:47
22/25 anonim válasza:
16-os vagyok, igen, ma voltam uh-n, csupa jó hír szerencsére. Dobog a szíve, 15 mm az ülőmagassága, minden rendben, 8 hetesnek mond. Valószínűleg kb 1 nappal csúsztam le róla, hogy lássam. Ha leszek még terhes valaha, az biztos, hogy betöltött 7. hét előtt nem megyek dokihoz, mert ez így durva volt. Nagyon féltem már a végén, hogy mi van, ha elhalt, de nem jön ki... Közben meg ott dobogott. Szegény. :D
23/25 anonim válasza:
Sziasztok,En 6h+5naposan voltam a 2.UH-n,akkor láttak 3.9mmes embriót,de szívhangot nem.Elötte5nappal nem látott csak szikhólyagot.viszont aggódok én is,mert a doki nem fűz nagy reményeket😔 2het múlva kell visszamennem.Szerintetek?Mar csak a rosszra tudok gondolni...
24/25 anonim válasza:
Szia, előző vagyok, szerintem pont lemaradtatok róla, lehet 1-2 napon belül már lett volna szívhang. Ez pont az az időszak, amikor ez elkezdődik, napok, sőt, órák befolyásolják. Meg az sem mindegy, milyen géppel vizsgáltak. Nem aggódj most, sokkal több pozitív példa van, mint negatív!!
25/25 A kérdező kommentje:
Igen barmi elo fordulhat meg ne add fel. En tegnal voltam masodszor uh-n. Ma vagyok 11+0 szoval behozta a 3 napos lemaradasat. Olyan aranyos volt igazi kos formas baba, es folyamatosan jart keze laba. Jovo het vasarnap megyek genetikai vizsgalatra.
2020. márc. 24. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!