Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+6 napos terhesen lesz már...

6+6 napos terhesen lesz már szívhang?

Figyelt kérdés
Eddig még egy élő terhességem sem volt. A legelső 4 éve méhen kívüli volt de akkor véreztem a pozitív teszt mellett. Azóta volt 5 kémiai terhességem, mindnél véreztem a pozitív teszt után nem sokkal, majd negatív lett végül a teszt is. Ezúttal más sikerült eljutnom a betöltött hatodik hétig, semmi vérzés, a tesztek szépen erősödtek amíg már a teszt vonal erősebb nem lett a kontrolnal, aztan abba is hagytam a tesztelést. Egy hét múlva megyek az első ultrahangra, akkor leszek 6+6 hetes. Nagyon aggódom, semmi tünetem sincs azon kívül hogy elég hamar elfáradok de se cici fájdalom se émelygés se gyakori pisilés

2020. febr. 18. 18:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el az éjjel azt álmodtam, hogy ultrahangon voltam és láttam a babámat és a szívét is hallottam, sőt azt is megmondták, hogy kisfiú. Olyan lelki nyugalommal ébredtem, hogy minden rendben van. Én hiszek az ilyenekben es szerintem ez egy jel volt. Sőt azt az egyet tudom is, ha valaki fiú gyermekkel álmodik, az a dolgok jó kimenetelét jelenti
2020. febr. 19. 08:04
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lány lesz 😉

3 gyerekem van, mindháromnál álmodtam a nemükről és ellenkező született mint az álombéli 😃

Én is hiszek ilyesmiben☺️

2020. febr. 19. 17:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5+6 hetesen volt az első szívpulzálás, így szerintem neked már biztosan lesz! 😊

Én mindig kislánnyal álmodtam, akkor is, amikor nem voltam terhes és most is. És kislányom lesz! 🙂

17 hkm

2020. febr. 19. 22:27
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én pont 6+6 hetesen voltam először ultrahangon és akkor már szívpulzálása volt.
2020. febr. 20. 13:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6+1napos 4.2 mm és az orvos azt mondja van szivhangja ! :) ha nincs panaszom csak a 10.héten kell visszamenjek :)
2020. febr. 20. 20:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, úgy aggódok. 2. vagyok. 24-én lesz a következő ultrahang, de félek nagyon, hogy nem fejlődik szegény. Alig van tünetem.... mindenre igyekszem felkészülni.
2020. febr. 21. 15:27
 17/25 A kérdező kommentje:
Nekem sincs sok tunetem. Rettentoen faradt vagyok napkozben tegnap rajottem milyen erzes, mintha bevettem volna egy altatot. Ezen kuvul mas nem nagyon van. A reggeli rosszulletet nem tudom eldonteni hogy van e. Igazbol hanyingernek nem mondanam csak altalaban olyankor nem vagyok a topon. En is 24en megyek ultrahangra, majd ird meg mi volt, remelem minden rendben lesz nálad is
2020. febr. 21. 16:22
 18/25 anonim ***** válasza:

16-os.

Ne aggódj, nekem semmilyen tünetem nincs egész terhességem alatt. :) Kivéve a pattanások.

2020. febr. 21. 17:04
 19/25 anonim ***** válasza:
Irigyellek benneteket tegnap kb egesznap gyötört a hányinger :/ enni egy hete alig tudok valamit :/ és allandóan alszok ha tehetem
2020. febr. 22. 07:39
 20/25 A kérdező kommentje:
Ma jol elszoltam magam hogy alig van rosszulletem. Ma hajnalban arra keltem, hogy iszonyu hanyingerem van, legalabb egy orat forgolodtam az agyba meg fel ala jarkaltam annyira rossz volt :) de amugy orulok is neki
2020. febr. 22. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!