Méhkeményedés ellen valaki tud ajánlani nem tablettás megoldást?
panangint szedek 3x2-t, pihenek, de így is sokat keményedek. Mit tehetek még ellene? valami tea, vagy jó módszer?
Lassan a boltba is nehéz eljutnom....
30 hetes kismama
Szólni kellene a dokidnak, hogy írja fel a magnesii citricii-t 3x3 maximum szedhető. Nekem csak az jött be, a 31 . héten voltam is kórházban visszatartáson, azóta rendben van a dolog. Már nem is szedem, mert 36 hetes múltam, de addig jó volt.Most már én is alig tudok mozogni, de ez előbb is így volt.
Más módszert nem tudok, mert ezeket a keményedéseket többnyire a magnézium-kálcium megfelelő aránya gátolhatja, illetve én kaptam verapamilt+ salbutamolt is, amiknek ez a mellékhatása, de mivel elég alacsonyígy is a vérnyomásom, csak jó szarul voltam tőle.
Csakis a dokiddal tudtok valamit kitalálni.
Üdv
Szia!
Nekem se segített, csak egy vérnyomáscsökkentő, a Cordaflex, aminek szintén a mellékhatása volt az, hogy nem keményedtem.
Muszáj a dokival koznultálnod!
jobbulást, kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!