17. hétben méhkeményedés lenne, vagy a babám?
Nem tudom eldönteni, kérlek segítsetek. Van, hogy csak a hasam jobb oldalán érzem hirtelen, feszítő, furcsa érzés, de nem fáj. Van hogy a szeméremcsont felett és csak kb fél percig tart. Eddig úgy gondoltam a baba jelentkezik, még óvatosan simogattam is és mintha éreztem volna a pici buksiját is.
Napi 3X1 magneb6-ot szedek és sokat pihenek, mert sajnos már többször vetéltem.
Kell aggódnom? Menjek a dokimhoz, vagy ez tényleg csak a babám?
Ezt hívják keményedésnek. Van aki nem érez semmi mást csak, hogy feszül meg kemény , van akinek viszont fáj és görcsöl is.
Első terhességemnél a 19. héttől most meg a 20. héttől keményedik a hasam, NEM KIS FÁJDALOMMAL JÁR.
Az jó hogy szedsz magnéziumot, de legközelebb mond el a dokidnak.
Sajnos ilyenkor kinyilhat a méhszáj.
Én most napi 4x2 magnéziumot szedek és a Cervix 1110.
30.ik héten 5 perces keményedéseim és görcseim voltak amiért bent fogtak a kórházban mert majdnem megszültem.
Üdv: 34 hetes
Köszönöm, várok még válaszokat!
Még a teherbeesés előtt összevarrták a méhszájamat, illetve múlt7en voltam dokinál(akkor még nem éreztem ilyeneket) és rendben volt minden, megvizsgált.
Írjatok még légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!