Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhkeményedés 12 hetesen?...

Méhkeményedés 12 hetesen? Lehetséges, vagy valami más volt?

Figyelt kérdés

Éjszaka, amikor pisilés után visszafeküdtem, iszonyat bekeményedett a méhem egy pillanatra, nagyon megijedtem. Szabályosan éreztem, hogy hol a méhem pontosan, mintha kővé vált volna. Aztán ahogy jött, elmúlt, de utána sokáig sajgott az alhasam. Azóta fekszem, néha szúrkál a bal oldalon, érzem a hasam, de nem fáj.

Tegnap sokat fájt a derekam, a hátam, lehet a kettőnek köze egymáshoz? Rohanjak az ügyeletre?

2009. júl. 5. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:

magnerot 3X2, nekem bevátl, az én méhem fel sem puhult a kezdetektől, mint egy kő olyan az egész, most, hoy szedem és esténként iszom valami kis alkoholt jobb. ez a terápia, magnézium+alkohol, gyógyszer nincs rá. a jelenség magában nem veszélyes, de ha gyakran fordul elő, akkor kinyílhat a méhszáj, a fiamnál csak a végén 27. héttől volt, de kinyílt egy kicsit, most végig van, de a méhszáj, kopp-kopp-kopp jól bírja, igaz sokat pihizek és folyamatosan szedem a megnéziumot, a dokik és a gyógyszerészek szerint is ennek a megnerotnak a legjobb a felszívódása, én már szinte mindent kipróbáltam, és tényleg ez vált be.

ügyeletre semmiképp ne menj, de ha dokidhoz kerülsz feltétlenül említsd meg ezt a jelenséget neki!

2009. júl. 5. 11:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Eddig Magne B6-ot szedtem, most dobtam rá egy Magnosolvot, az van otthon... Az görcsökre nagyon jó volt, bár ez most nem görcs. Beszerzem azt is, amit te ajánlottál, hogy teljes legyen a repertoár. :)
2009. júl. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!