3 tesztem pozitív lett 11 nappal a várt menses után. Aluszékony, hányingeres vagyok. De ma volt 1-2 csöpp rózsaszínes, lehet hogy elmegy? Nem tudtok olyan dokit aki ma még fogadna?
Utolso vagyok. Bocs, de nem olvastam vegig a fejlemenyeket.
Ne haragudj. Minden jot!
Itt sokan bíztattak Téged én viszont reálisan gondolkodva azt mondom,hogy sajnos ebből műszeres befejezés lesz.A deformált petezsák egyáltalán nem jó,annak éles szélűnek kéne lennie,és bizony már szívhangnak is mutatkoznia kéne.
Nem akarom leírni ide sok kórház nevét,ahol tényleg nem foglalkoznak a kora terhességgel,mondván akármit csinálhatnak a természet dönti el úgyis,hogy megmarad az embrió vagy sem.
Sajnálom,és fel a fejjel!
31 hetes km.
Már én is írtam neked, és most ugrott be hogy az eldeformálódott a petezsák az tényleg nem jó. Nekem is az volt, aztán véreztem és mire a műtőbe kerültem már ömlött belőlem,és nagy fájdalmaim voltak. Ilyenkor tényleg nem szabad az időt húzni!
Kitartás!
Olvastam a fejleményeket,nagyon sajnálom!
Tudom,nem vigasz,de lesz még egészséges babád.
Nekem az elsőnél esett össze a petezsák,mola terhességet állapítottak meg,műszeresen fejezték be.
Azóta van 3 csodás gyerekem.
Fel a fejjel!
Sziasztok!
Nemrég jártam a dokinál, van erős szívhang, a petezsák még mindig nem szabályos, de aztmondta gyakoribb ellenőrzés mellett szerinte egyenlőre minden rendben van.
Borzasztó volt ez a bizonytalanság, remélem rendben átvészeljük az első trimesztert:)
Köszönöm a bátoritást!
Szia! Nahát,ez nagyon jó hír! Nagyon vigyázz magatokra!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!