Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 tesztem pozitív lett 11...

3 tesztem pozitív lett 11 nappal a várt menses után. Aluszékony, hányingeres vagyok. De ma volt 1-2 csöpp rózsaszínes, lehet hogy elmegy? Nem tudtok olyan dokit aki ma még fogadna?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 14:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha 11 nap eltelt a nemvárt óta és neg a teszt,akkor nem valószínű,hogy terhes lennél.Talán meg akar jönni,vagy más gond van.Menj orvoshoz.
2010. júl. 23. 14:15
 2/34 A kérdező kommentje:
De pozitív lett 3 teszt!!
2010. júl. 23. 14:16
 3/34 anonim ***** válasza:
90%

SZTK-ban azonnal fogadnak.

Biztos terhes vagy

2010. júl. 23. 14:18
 4/34 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is menj ügyeletre, ne maradj így hétvégére. Jobb az ha megnéznek. Én az első 3 hónapban menstruáltam az 5., a 9. és a 13. héten. Igaz nem vérzés volt, csak barnázás, de minden alkalommal futottam az ügyeletre nehogy baj legyen.
2010. júl. 23. 14:29
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne haragudj,félre olvastam.

Ha bármilyen színes folyásod van,barnázás rózsaszín,vagy vérzés azonnal menj dokihoz.Menj be az ügyeletre,ott megvizsgálnak.Én a középső gyerekemmel vérezgettem kicsit az elején,de nem lett baj.De ezt nem lehet tudni mi az oka,mert nem természetes ebben az állapotban.Lehet ártalmatlan,és lehet vetélés jele is.Ezt itt neked senki nem fogja tudni megmondani,max azt ha tapasztalta neki milyen kimenetele volt.Menj orvoshoz,reméljük nem lesz baj.Boldog babavárást.

2010. júl. 23. 14:29
 6/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Megyek d.u dokihoz
2010. júl. 23. 14:38
 7/34 anonim ***** válasza:
orvos! írj majd
2010. júl. 23. 14:48
 8/34 A kérdező kommentje:

Az sztk-ban nem voltak hajlandóak foglalkozni vele, mondván, hogy biztos meg fog jönni akkor minek. Elég komoly ez az ország...

De beszéltem egy szülésznővel, pihenést és magne b6-ot javasolt és aztmondta semmi gond amíg nem görcsölök erősen, szerinte okés lesz.:)

Köszi a tanácsokat!

Keddig várok, és megyek a dokimhoz!

2010. júl. 23. 22:31
 9/34 anonim ***** válasza:
Na nem semmi, melyik Sztk-ban voltál? Tényleg pihenj, feküdj, amennyit csak tudsz. Remélem minden rendben lesz. Most hogy érzed magad? Majd írj, hogy mit mondott a dokid. Drukkolok ezerrel
2010. júl. 24. 17:02
 10/34 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi, pihenek!

Bp, IV kerület. Sajnos nőgyógyászaton előfordul, hogy türelmetlenek,udvariatlanok.

Köszi még egyszer!!

2010. júl. 24. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!