Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 tesztem pozitív lett 11...

3 tesztem pozitív lett 11 nappal a várt menses után. Aluszékony, hányingeres vagyok. De ma volt 1-2 csöpp rózsaszínes, lehet hogy elmegy? Nem tudtok olyan dokit aki ma még fogadna?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 14:12
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Semmi jó..nincs szívhang, ha csüt sem lesz akkor operáció...
2010. júl. 26. 22:03
 12/34 anonim ***** válasza:

nyugi, nekem 21 nappal a kimaradt mensi után volt a dokinál szivhang...

33hetes kismama

2010. júl. 26. 22:08
 13/34 anonim ***** válasza:
NEHOGY HAGYD ELVETETNI!!!KÉRD MEG A DOKIDAT,HOGY ÍRJON FEL NEKED PROGESZTERON TABLETTÁT(ÉN UTROGESTAN-T SZEDTEM)NEM AKARTÁK FELÍRNI,MERT MÉG NEM VOLT SZÍVHANG,DE NEM IS LETT VOLNA HA NEM ÍRJÁK FEL VÉGÜL!!!SÁRGATESTHORMON ELÉGTELENSÉG MIATT JELENTKEZHET FOLYÁS,NAGYON AZ ELEJÉN VAGY LESZ MÉG SZÍVHANG,CSAK VALAKI ÍRJA FEL NEKED!ÁRTANI NEM ÁRTHATSZ VELE,HARCOLD KI,HOGY NYUGODT LEHESS,TALÁN MÉG NEM KÉSŐ!!!
2010. júl. 27. 01:28
 14/34 anonim ***** válasza:
MENJ ÜGYELETRE ÉS NE HAGYD,HOGY NE VEGYENEK KOMOLYAN!!!
2010. júl. 27. 01:29
 15/34 anonim ***** válasza:

Czeizel professzor:

[link]

2010. júl. 27. 01:36
 16/34 A kérdező kommentje:
Igen, de a petezsák is elég eldeformálódott. Megyek még egy ultrahangra, kérdezzek meg még egy orvost?
2010. júl. 27. 06:17
 17/34 anonim ***** válasza:

Mindenképp nézesd meg másik orvossal. Ha ő is úgy látja,nem életképes az embrió,nem sok választásod marad. Az első terhességemnél hasonló helyzetbe kerültem,13 hetesen nem volt szívhang és összeesett a petezsák.Mentem másik orvoshoz,sajnos ő sem tudott jót mondani,műteni kellett,de legalább tudtam,hogy megtettem mindent.

Nagyon drukkolok,hogy Te szerencsésebb legyél!

2010. júl. 27. 07:58
 18/34 anonim ***** válasza:

Ha megkérdezel egy másik dokit, és ő is ezen a véleményen lesz akkor sajnos el kell fogadni a szomorú tényt, ne húzd sokáig a dolgot. Én mire felkerültem a műtőbe, már fájásaim voltak, és ömlött belőlem a vér, azonnal műtöttek.

Azért fel a fejjel, mert ezen az oldalon olvastam már csodákat!!

Megy a drukk!

2010. júl. 27. 08:59
 19/34 anonim ***** válasza:
A barátnőm 9 hetesen vérzett a korházban csak üres petezsákot láttak és most 1.5 éves kislánya van!!!!!!!!
2010. júl. 27. 09:50
 20/34 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen tajban szinten volt valami ilyesmi, es persze volt olyan tipusu fajdalom, hogy megjon a menstruacio. Szomoru voltam, hogy mar megint nem sikerult teherbe esni. De aztan a teszt kimutatta, hogy terhesseg. 17 honapos a kislanyom.

A legjobbakat neked is!

2010. júl. 27. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!