3 tesztem pozitív lett 11 nappal a várt menses után. Aluszékony, hányingeres vagyok. De ma volt 1-2 csöpp rózsaszínes, lehet hogy elmegy? Nem tudtok olyan dokit aki ma még fogadna?
nyugi, nekem 21 nappal a kimaradt mensi után volt a dokinál szivhang...
33hetes kismama
Mindenképp nézesd meg másik orvossal. Ha ő is úgy látja,nem életképes az embrió,nem sok választásod marad. Az első terhességemnél hasonló helyzetbe kerültem,13 hetesen nem volt szívhang és összeesett a petezsák.Mentem másik orvoshoz,sajnos ő sem tudott jót mondani,műteni kellett,de legalább tudtam,hogy megtettem mindent.
Nagyon drukkolok,hogy Te szerencsésebb legyél!
Ha megkérdezel egy másik dokit, és ő is ezen a véleményen lesz akkor sajnos el kell fogadni a szomorú tényt, ne húzd sokáig a dolgot. Én mire felkerültem a műtőbe, már fájásaim voltak, és ömlött belőlem a vér, azonnal műtöttek.
Azért fel a fejjel, mert ezen az oldalon olvastam már csodákat!!
Megy a drukk!
Nekem ilyen tajban szinten volt valami ilyesmi, es persze volt olyan tipusu fajdalom, hogy megjon a menstruacio. Szomoru voltam, hogy mar megint nem sikerult teherbe esni. De aztan a teszt kimutatta, hogy terhesseg. 17 honapos a kislanyom.
A legjobbakat neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!