Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy ha magazatvíz...

Igaz az, hogy ha magazatvíz szivárgás van, az folyamatosan jön? Hogy lehet a legegyszerűbben megkülönböztetni a folyástól?

Figyelt kérdés

2020. jan. 31. 10:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ragd be, csinalj mindent amit szoktal, fel ora alatt ereni kell ha telik folyadekkal
2020. jan. 31. 11:13
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

Miert nem mesz be a korházba/rendelobe, hogy ott kideritsek?

Amugy szerintem ha a gyogyszertarban nincs is, rendelo tudniuk kene, ez altalaban meg aznap megjonnek rendenlt keszitmenyek.

2020. jan. 31. 11:20
 13/24 A kérdező kommentje:

nem vagyok felelőtlen,a babám az első!

A dokimat hívtam, ő városon kívül van, a rendelőben nem fogadtak, mert a mai napi rendelést törölték temetés miatt, aztán egy nővérke azt javasolta, h ha megállapítottam azt h magazatviz szivárog, egyenesen a szülőszobára menjek! Ezért kérezlek titeket, mert még csak 21hetes vagyok és első babámat várom.

2020. jan. 31. 11:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggodni egyenlore, lehet csak vizesebb folyas, tedd be a zsepit, es ird meg milyen fel ora mulva
2020. jan. 31. 11:27
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

" aztán egy nővérke azt javasolta, h ha megállapítottam azt h magazatviz szivárog, egyenesen a szülőszobára menjek "

azért milyen marha viccesek nem? mégis hogy a bánatba állapítsa azt meg valaki magától?

nem tudsz máshova menni ahol megnéznek?

2020. jan. 31. 11:39
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a zsepi?
2020. jan. 31. 11:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem volt folyamatos, szakaszokban jött
2020. jan. 31. 12:28
 18/24 A kérdező kommentje:

Nos eltelt két óra és csak egy csepp volt a zsepin illetve a bugyin. akkor sztem megnyugodhaok és nem kell bemennem a "hentesekhez"

Sajnos nem tudok máshová menni....

2020. jan. 31. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
21 hetesen ha magzatvíz, akkor sajnos semmi esélye és hamar elkezdesz görcsölni is. De NEM az, ne aggódj. Pici a méhed ahhoz, hogy ha fent is repedne a burok, ne kezdjen el rendesen folyni. Nagy terhesen van olyan, hogy felül reped, így akár napokig csak csepeg, meg a baba feje alulra beekelodve elzárja az utat. Ilyet 20 hetesen nem csinál. Nyugi. Pihenj, lazíts. Velem is mindig ez a para ment, sok folyás is normális ilyenkor.
2020. jan. 31. 12:54
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ennyi idős terhesen én is azt hittem, hogy a magzatvív szivárog. Bementem a kórházba, ott mondták, hogy csak erősebb folyás.
2020. jan. 31. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!