Igaz az, hogy ha magazatvíz szivárgás van, az folyamatosan jön? Hogy lehet a legegyszerűbben megkülönböztetni a folyástól?
Miert nem mesz be a korházba/rendelobe, hogy ott kideritsek?
Amugy szerintem ha a gyogyszertarban nincs is, rendelo tudniuk kene, ez altalaban meg aznap megjonnek rendenlt keszitmenyek.
nem vagyok felelőtlen,a babám az első!
A dokimat hívtam, ő városon kívül van, a rendelőben nem fogadtak, mert a mai napi rendelést törölték temetés miatt, aztán egy nővérke azt javasolta, h ha megállapítottam azt h magazatviz szivárog, egyenesen a szülőszobára menjek! Ezért kérezlek titeket, mert még csak 21hetes vagyok és első babámat várom.
" aztán egy nővérke azt javasolta, h ha megállapítottam azt h magazatviz szivárog, egyenesen a szülőszobára menjek "
azért milyen marha viccesek nem? mégis hogy a bánatba állapítsa azt meg valaki magától?
nem tudsz máshova menni ahol megnéznek?
Nos eltelt két óra és csak egy csepp volt a zsepin illetve a bugyin. akkor sztem megnyugodhaok és nem kell bemennem a "hentesekhez"
Sajnos nem tudok máshová menni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!