13 hetesen létezhet magzatvíz szivárgás?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok és ma kétszer is láttam kis foltot a bugyimon, és eszembejutott hogy nem lehet magzatvíz? Lehet hogy csak pár csepp pisi, foggalmam sincs, tegnao orvos minden rendben talált. De ez lehetséges? Vagy valószínűbb a pisi? Elnézést ha buta kérdés, de paramami vagyom, és minden eszembejut már2019. dec. 18. 15:44
2/9 anonim válasza:
A hüvelyi folyás a valószínű, mert annak a mennyisége megnő terhesség alatt. Magzatvíz ilyen korán nem lehet valami sok, a magzat is csak 5 cm, még nem hallottam ilyen korai magzatviz szivárgásról.
3/9 anonim válasza:
Vizelet is lehet akár, inkontinencia elég gyakori terhesen.
4/9 anonim válasza:
Ugyan én már a terhesség végén járok, de én is félek ettől.
A doki azt mondta higgyem el, hogy érezni fogom, olyan mintha nem tudnám tartani és bepisilnék. Azóta nem izgultam
5/9 anonim válasza:
Lehet
De valószínűbb, hogy hüvelyi folyás
Tisztasági betét a megoldás 😇
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊😊
2019. dec. 18. 19:18
7/9 Szentesi Nikolett válasza:
Szia!
Nem tudom a kérdés aktuális-e még, de ha aggódsz, vannak erre magzatvíz szivárgás tesztek.
Én itt olvastam róla egész értelmes infókat, elvileg lehet bármikor a terhesség alatt. Fő a biztonság. [link]
Sok boldogságot a babához (mi rajta vagyunk, de még sajnos nem jött össze, viszont sokat olvasgatok a témában - sajnos, vagy nem...)
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak folyás volt ☺️
2022. ápr. 27. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!