Magzatvíz szivárgás?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 33+4 hetes terhes vagyok. Az érdekelne, hogy ha megreped egy keveset valahol a burok akkor a magzatviz minden nap kellenne, hogy szivarogjon? Tegnap előtt elég vizes volt a bugyim, de azóta semmi. Nemtudom eldönteni, hogy a magzatvíz szivárog-e...2019. aug. 10. 22:37
1/8 A kérdező kommentje:
Igazából azért aggódom mert a mehszáj lerövidült,és egy újjnyira nyitva vagyok, az orvos otthoni fekvésre itélt. Streptococus bakteriumom volt egy éve, és ugye azt nehéz kikezelni, szóval félek nehogy felszáljon a babához...🙁 szerdán megyek dokihoz, akkor szólok neki...
2019. aug. 10. 22:39
2/8 anonim válasza:
Én bemennék a helyedben a kórházba. Inkább egy kör feleslegesen...de ha veszel lakmuszpapírt az kimutatja.
3/8 anonim válasza:
Most látom a kiegészített infokat. Azonnal mentem volna a kórházba.
4/8 anonim válasza:
Szia! Nekem szivárgott a magzatvizem, az egészségügyi betét én egész gyorsan tele lett.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem 2 napja volt vizes a bugyim éjszakáról reggelre, mondjuk tengeren élek, szóval elég forróak az éjszakák. Azóta semmi, teljesen száraz vagyok. Szerdán tudok orvohoz menni, akkor szólok neki, és kérek antibiotikumot, nehogy késő legyen a szülésig...kenetet csak 2hét múlva akarnak levenni...remélem nem a burokrepedéstől volt aznap éjjel folyásom.
2019. aug. 10. 22:55
6/8 anonim válasza:
A szivárgás nem játék, azonnal orvoshoz kell fordulni! Sajnos én nem vettem ezt komolyan, vártam vele néhány órát, és elindult felfelé egy fertőzés, aminek szülés után hosszadalmas gyógyszeres kezelés lett a vége 😞 nem is tudtam a babámat szoptatni emiatt
7/8 anonim válasza:
Ha szivárog a magzatvíz, akkor az folyamatosan szivárog, mindig újra és újra vizes lenne a bugyid. Nekem azt mondták a kórházba, hogy onnan tudom megállapítani legközelebb, hogy enyhén megnyomom a pocakomat és ha magzatvíz akkor alul folyni fog a nyomás hatására.
8/8 anonim válasza:
Indits a korhazba azonnal. Ha a vized teljesen elfolyik, megszulod a babad. Nekem ugyanigy volt. Ahogy elkezdtem csepegni, elmentem a korhazba es 6 ora mulva anyuka lettem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!