Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz szivárgás volt...

Magzatvíz szivárgás volt valakinek? Mi van most?

Figyelt kérdés
Bő folyással bejöttem a kórházba 23.héten. először pozitívat mutatott a magzatvíz teszt, aztán rögtön utána negatívat. UH-n mindent okénak láttak. Mi lehet? Most bent vagyok kórházban. Volt így valaki?
2019. júl. 31. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi az rögtön utána negatív? Mi után?

Ha szívárog a vized, akkor bent is maradsz, míg nem szülsz. És azért 23.hetesen nagyon nem kéne még szülni.

2019. júl. 31. 15:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Leöntötték a betétet, az elszíneződött. Utána a méhszájból vett minta negatív lett. Ők sem értik.
2019. júl. 31. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értenek rajta? Milyen hülyékből áll az a kórház?

Amikor nekem vettek mintát, el is mondták, hogy negatív teszt ellenére is szivároghat, mert nem mindig sikerül úgy mintát venni a méhszájról.

2019. júl. 31. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Magzatviz szivárgást jelzö betétet öntötek le?És mivel?
2019. júl. 31. 16:05
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

26 hetesen bementem vele. Valóban folyt és keményedtem is, kevesebb is volt a magzatvíz. Kaptam tüdőérlelőt és magnéziumot infúzióba.2 hétig bent voltam és azután már nem volt semmi probléma így haza engedtek. Szerintem nem így kellett volna tenniük,de örültem, hogy végre haza jöhetek. 41. héten császárral megszületett a kislányom teljesen egészségesen. Nem tudták, hogy mitől szivárgott,de az a fontos, hogy itt van és semmi baja.

Nagyon remélem,hogy nálatok is minden rendben lesz.

2019. júl. 31. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szivárgó vízzel nem fognak hazaengedni, mert a meg repedt burok miatt fokozott a fertőzésveszély. Napi vérvétellel nézik van-e felszálló fertőzéses. Ha kialakul, akkor be kell fejezni a terhességet.
2019. júl. 31. 16:19
 7/11 A kérdező kommentje:
De pont ez az. Hogy azóta nem láttak szivárgást
2019. júl. 31. 16:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Valahol olvastam, hogy ki akarják vonni a forgalomból ezeket a betéteket, mert sokszor fals eredményt mutat
2019. júl. 31. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Korhazban indikatorpapirral neztek, nem betettel
2019. júl. 31. 17:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Folyadékkal néztek
2019. júl. 31. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!