Magzatvíz szivárgás?
Figyelt kérdés
Nagy mennyiségben enyhén fehéres színű folyadék szivárog egész nap a hüvelyemből. 21hkm2019. júl. 14. 20:15
1/8 anonim válasza:
Talán el kellene menni orvoshoz.
2/8 anonim válasza:
Szerintem csak folyás, ami terhesség alatt normális, nekem végig tisztasági betét kellett..
Persze biztosat csak orvos tud mondani!!
3/8 anonim válasza:
Ha büdös akkor fertőzés.
Ha édes illata van akkor magzatviz.
De az amugy olyan mint a viz.
Szerintem csak simán folyásod van.
Nekem is van miota terhes vagyok.
25+2hkm
4/8 anonim válasza:
Azért ha szivárog nagy mennyiségben, akkor azt sürgősen meg kell mutatni orvosnak. Én a helyedben MOST indulnék.
Minden jót!
5/8 A kérdező kommentje:
Egészségügyi betét kell, de át nem ázik.
2019. júl. 14. 20:57
6/8 A kérdező kommentje:
*tisztasági
2019. júl. 14. 20:57
7/8 anonim válasza:
Mi ezt innen soha a büdös életben nem fogjuk tudni megállapítani. Menj be a kórházba, megvizsgálnak, megmondják. Tudnál nyugodtan aludni így, hogy lehet szivárog a magzatvized? Ugye, hogy nem. Menj be!
8/8 anonim válasza:
Nekem szivárgott a magzat íz, az egészségügyi betét is elég hamar megtelt.A tisztasági betét csak pár percig bírta volna. De a biztonság kedvéért nézesd meg, max hazaküldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!